Life

Ce poți face de 1 iunie în București. Locuri unde să mergi de Ziua Copilului cu cei mici

Ce poți face de 1 iunie în București? Există numeroase locuri unde poți să mergi de Ziua Copilului cu cei mici, având numeroase avantaje.
31.05.2023 | 14:00
Ce poti face de 1 iunie in Bucuresti Locuri unde sa mergi de Ziua Copilului cu cei mici
Ce poți face de 1 iunie în București. Sursă foto: Facebook, Art Safari / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce poți face de 1 iunie în București? Primăria Capitalei a pregătit numeroase surprize pentru cei mici. Există multe locuri unde poți să mergi de Ziua Copilului. Te bucuri de intrări gratuite, dar și de alte avantaje.

Cele mai tari evenimente de 1 iunie în București

În București poți să mergi în numeroase locuri de Ziua Copilului. De 1 iunie, autoritățile s-au mobilizat, astfel că mai multe evenimente au loc. Cei mici se pot bucura de activități pe măsură, expoziții, dar și jocuri.

ADVERTISEMENT

Unele dintre cele mai tari evenimente au loc la Art Safari Kids Edition. Aici, cei mici se bucură de expoziții de jocuri, costume, păpuși, dar și jucării vintage. De asemenea, tot de 1 iunie, în București au loc și numeroase spectacole.

Copiii pot vedea Țăndărică, „Ion Creangă” și de asemenea pot merge și la Opera Comică pentru Copii. Referitor la bilete, acestea pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Art Safari, ori direct de la intrare.

ADVERTISEMENT

Alte evenimente de 1 iunie din București sunt ziua porților deschise de la Palatul Parlamentului. Accesul e gratuit, iar intervalul orar de vizitare este începând cu orele 10.00 până la ora 17.00.

Festivalul KidZilla, este unul dintre cele mai tari evenimente de 1 iunie din București. Acesta este organizat pe esplanada Operei Naționale București, între orele 08:00 și 20:00, iar intrarea este de asemenea gratuită.

ADVERTISEMENT

„Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” va fi de asemenea unul dintre cele mai tari evenimente de 1 iunie din București. Cei mici se pot bucura în perioada 1-4 iunie 2023 de numeroase activități sportive, ateliere, dar și spectacole și zone de joacă.

Sectorul 6: Parcul Liniei se deschide de 1 iunie cu evenimente dedicate copiilor

Alte evenimente dedicate copiilor de 1 iunie sunt în Sectorul 6. Primăria a anunțat că Parcul Liniei se deschide și oferă numeroase surprize celor mici. Acesta este situat pe strada Liniei, în Cartierul Militari.

ADVERTISEMENT

La rândul său acesta va fi un loc perfect pentru copii, dar și părinți. Aici cei mici vor avea parte de voie bună, distracție, dar și alte surprize. Ce mai pot face copiii aici? Există o pistă de biciclete, două terenuri de basket, dar și locuri de joacă generoase.

De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani se pot bucura de numeroase echipamente. Vor exista inclusiv leagăne pentru ”mamă și copil”, trasee sportive, dar și un covor elastic din cauciuc.

Conform informațiilor transmise de Primăria Sectorului 6, în Parcul Liniei vizitatorii se vor putea odihni în cele 18 fotolii tip puf și zece hamace. Acestea vor fi amplasate în diverse zone. Iar dincolo de asta, autoritățile au pregătit și alte surprize.

Unde poți intra gratis de 1 iunie, Ziua Copilului

Dacă am aflat ce evenimente au loc de 1 iunie în București, este bine să știm și unde putem să intrăm gratuit. De Ziua Copilului, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, intrarea este gratuită.

Oricine poate vizita muzeul în intervalul orar 10.00 și 17.00. De asemenea, aici există și numeroase activități distractive de 1 iunie, precum ateliere de creație, desene pe asfalt, povești despre exploratori, desen, pictură și diferite activități în aer liber.

Și la Palatul Parlamentului avem intrare liberă de 1 iunie. Intrarea se face dinspre Bulevardul Națiunile Unite, iar ce mici, alături de părinți, se pot bucura ca în fiecare an de o vizită cu adevărat spectaculoasă.

Unul dintre cele mai tari evenimente de 1 iunie în București este festivalul KidZilla, unde de asemenea, intrarea este gratuită. Cei interesați trebuie să meargă la Opera Națională București și se bucură de numeroase activități acolo.

ADVERTISEMENT
Tags: