Life

Ce poți face de 1 iunie în București. Locuri unde să mergi de Ziua Copilului cu cei mici

Ce poți face de 1 iunie în București? Există numeroase locuri unde poți să mergi de Ziua Copilului cu cei mici, având numeroase avantaje.
31.05.2023 | 14:00
Ce poti face de 1 iunie in Bucuresti Locuri unde sa mergi de Ziua Copilului cu cei mici
Ce poți face de 1 iunie în București. Sursă foto: Facebook, Art Safari / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce poți face de 1 iunie în București? Primăria Capitalei a pregătit numeroase surprize pentru cei mici. Există multe locuri unde poți să mergi de Ziua Copilului. Te bucuri de intrări gratuite, dar și de alte avantaje.

Cele mai tari evenimente de 1 iunie în București

În București poți să mergi în numeroase locuri de Ziua Copilului. De 1 iunie, autoritățile s-au mobilizat, astfel că mai multe evenimente au loc. Cei mici se pot bucura de activități pe măsură, expoziții, dar și jocuri.

ADVERTISEMENT

Unele dintre cele mai tari evenimente au loc la Art Safari Kids Edition. Aici, cei mici se bucură de expoziții de jocuri, costume, păpuși, dar și jucării vintage. De asemenea, tot de 1 iunie, în București au loc și numeroase spectacole.

Copiii pot vedea Țăndărică, „Ion Creangă” și de asemenea pot merge și la Opera Comică pentru Copii. Referitor la bilete, acestea pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Art Safari, ori direct de la intrare.

ADVERTISEMENT

Alte evenimente de 1 iunie din București sunt ziua porților deschise de la Palatul Parlamentului. Accesul e gratuit, iar intervalul orar de vizitare este începând cu orele 10.00 până la ora 17.00.

Festivalul KidZilla, este unul dintre cele mai tari evenimente de 1 iunie din București. Acesta este organizat pe esplanada Operei Naționale București, între orele 08:00 și 20:00, iar intrarea este de asemenea gratuită.

ADVERTISEMENT

„Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” va fi de asemenea unul dintre cele mai tari evenimente de 1 iunie din București. Cei mici se pot bucura în perioada 1-4 iunie 2023 de numeroase activități sportive, ateliere, dar și spectacole și zone de joacă.

Sectorul 6: Parcul Liniei se deschide de 1 iunie cu evenimente dedicate copiilor

Alte evenimente dedicate copiilor de 1 iunie sunt în Sectorul 6. Primăria a anunțat că Parcul Liniei se deschide și oferă numeroase surprize celor mici. Acesta este situat pe strada Liniei, în Cartierul Militari.

ADVERTISEMENT

La rândul său acesta va fi un loc perfect pentru copii, dar și părinți. Aici cei mici vor avea parte de voie bună, distracție, dar și alte surprize. Ce mai pot face copiii aici? Există o pistă de biciclete, două terenuri de basket, dar și locuri de joacă generoase.

De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani se pot bucura de numeroase echipamente. Vor exista inclusiv leagăne pentru ”mamă și copil”, trasee sportive, dar și un covor elastic din cauciuc.

Conform informațiilor transmise de Primăria Sectorului 6, în Parcul Liniei vizitatorii se vor putea odihni în cele 18 fotolii tip puf și zece hamace. Acestea vor fi amplasate în diverse zone. Iar dincolo de asta, autoritățile au pregătit și alte surprize.

Unde poți intra gratis de 1 iunie, Ziua Copilului

Dacă am aflat ce evenimente au loc de 1 iunie în București, este bine să știm și unde putem să intrăm gratuit. De Ziua Copilului, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, intrarea este gratuită.

Oricine poate vizita muzeul în intervalul orar 10.00 și 17.00. De asemenea, aici există și numeroase activități distractive de 1 iunie, precum ateliere de creație, desene pe asfalt, povești despre exploratori, desen, pictură și diferite activități în aer liber.

Și la Palatul Parlamentului avem intrare liberă de 1 iunie. Intrarea se face dinspre Bulevardul Națiunile Unite, iar ce mici, alături de părinți, se pot bucura ca în fiecare an de o vizită cu adevărat spectaculoasă.

Unul dintre cele mai tari evenimente de 1 iunie în București este festivalul KidZilla, unde de asemenea, intrarea este gratuită. Cei interesați trebuie să meargă la Opera Națională București și se bucură de numeroase activități acolo.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Bianca Drăgușanu se implică în politică. Vrea să salveze țara
Bianca Drăgușanu se implică în politică. Vrea să salveze țara
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a...
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a stins un alt mare actor!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!