Life

Ce pretenții au Andrew și Tristan Tate, aflați sub control judiciar. Unde ar putea ajunge toate bunurile lor

Ce pretenții au frații Andrew și Tristan Tate, aflați sub control judiciar. Unde ar putea ajunge terenurile și restul bunurilor celor doi.
05.11.2023 | 15:48
Ce pretentii au Andrew si Tristan Tate aflati sub control judiciar Unde ar putea ajunge toate bunurile lor
Ce ar vrea Andrew și Tristan Tate, aflați sub control judiciar. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Aflați sub control judiciar, Andrew și Tristan Tate au câteva pretenții privind condițiile impuse de magistrați. Cei doi își vor bunurile înapoi. Ce s-ar putea întâmpla cu averea lor?

Ce pretenții au Andrew și Tristan Tate, aflați sub măsura controlului judiciar

Andrew și Tristan Tate au cerut ridicarea sechestrului de pe averea lor și nu sunt mulțumiți de măsura controlului judiciar. Cei doi vor să aibă parte de mai multă libertate.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor judiciare, în garajul procurorilor se află mai mulți bolizi de lux care aparțin celor doi frați. Trei autoturisme Porsche, două Ferrari, două BMW, cinci Mercedes, un McLaren, un Aston Martin și un Lamborghini. Autoturismele au o valoare totală de peste 3 milioane de euro.

Mașina Rolls Royce, care a fost ridicată de autorități, costă în jur de 360 de mii de euro, iar cei doi milionari vor să-și recupereze autoturismele de lux.

ADVERTISEMENT

Zece imobile, case și terenuri ale fraților Tate, de pe raza județului Ilfov, sunt și ele puse sub sechestru. În cazul în care vor fi condamnați definitiv și nu au bani pentru a plăti despăgubirile către părțile vătămate din dosar, atunci toate terenurile ar urma să fie scoase la licitație.

Andrew și Tristan Tate au venit, în fața magistraților de la Tribunalul București, îmbrăcați la patru ace, alături de mai mulți bodyguarzi. Urmează ca magistrații să ia o decizie privind averea confiscată a celor doi milionari britanici.

ADVERTISEMENT

Frații Tate vor să poată ieși din țară

Cu toate că sunt plasați sub cea mai ușoară măsură preventivă, cei doi ar vrea să fie liberi să efectueze călătorii în țară și în străinătate, notează Digi24.ro.

“Pot solicita instanței să păstreze controlul judiciar ca și măsură, dar pot solicita să îi modifice conținutul. Configuratia. Atunci tu poți solicita, domnule, să îmi dai obligația de a nu părăsi Europa, cu mențiunea că mă voi prezenta în fața organului de supraveghere”, a explicat Eugen Vidineac, avocatul celor doi.

ADVERTISEMENT

În 2022, frații Tate au fost puși sub acuzare de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Alături de cei doi milionari, în dosar sunt vizate și alte două complice. Acestea se află tot sub control judiciar.

Andrew și Tristan Tate sunt puși sub acuzare de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În dosar, alături de ei sunt vizate și două complice care prin decizia judecătorilor se află tot sub control judiciar.

ADVERTISEMENT