Life

Ce probleme are Elena Udrea în penitenciar. A sărit în apărarea Deliei printr-o postare pe facebook

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, mama unei fetițe, Eva-Maria, îi sare în apărare Deliei după ce a fost pusă la zid în urma afirmațiilor că nu se vede mamă.
23.10.2022 | 16:13
Ce probleme are Elena Udrea in penitenciar A sarit in apararea Deliei printro postare pe facebook
ADVERTISEMENT

Fosta consilieră a lui Traian Băsescu ia atitudine după ce afirmațiile Deliei Matache au atras atât comentarii pro, cât și contra ei. Jurata de la X-Factor a spus în mediul online că nu-și dorește copii pentru că și așa suntem prea mulți oameni pe pământ.

Elena Udrea sare în apărarea Deliei după ce a fost atacată că nu vrea copii

Elena Udrea, mama unei fetițe pe care o are alături de partenerul ei, afaceristul Adrian Alexandrov, a decis să comenteze în social media, din perspectiva ei, declarațiile Deliei.

ADVERTISEMENT

Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale.

Dintotdeauna din adolescență sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe că nu vreau copii și m-am dedicat carierei. Timpul a trecut. Apoi mai mult pentru că astrele s-au așezat așa, nu pentru că eram eu convinsă, la 44 de ani a pășit în viața mea, Eva- Maria. Viața mea a fost fabuloasă, împlinită, realizată, spectaculoasă, specială până să apară fetița mea. Dar acum, cu ea pot doar să spun că e infinit mai mult.

De fapt, cred că nici nu ar trebui comparate trăirile și viața unei femei înainte și după ce are un copil pentru că sunt din alt registru, este altceva. Și eu credeam că nu sunt făcută să fiu mamă ca majoritatea femeilor înainte să devină. Acum însă știu că a fi mamă nu este despre abilitatea de a pune pamperși, sau despre a alege cea mai bună grădiniță pentru copil. Mamă este despre iubire, toată iubirea de care sunt în stare să o dau și să o primesc.

ADVERTISEMENT

Așa că Delia are timp pentru a fi mamă și cred ca ar fi o mamă minunată și fericită, mai ales ca este preferata fetiței mele care îi fredonează toată ziua cântecele prin casă”, a postat, duminică, Udrea pe pagina sa de Facebook.

”Ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face”

Să ne reamintim ce a spus Delia cu câteva zile în urmă, când a realizat un filmuleț pe TikTok, unde explica de ce nu vrea să facă copii, afirmații care l-au isterizat pe Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea.

ADVERTISEMENT

Ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, spunea Delia Matache.

ADVERTISEMENT

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, critici dure la adresa Deliei Matache

La cele declarate mai sus de Delia, Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, a venit cu insulte grave la adresa artistei. Acesta a postat pe TikTok un filmuleț în care afirmă: ”Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, ca bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun asta. (…)

Genul ăsta de idei nici măcar nu-ți aparțin, sunt inoculate, ești nevinovată. Dacă părinții tăi gândeau cum gândești tu, tu erai în plus, tu nu existai. (…)

Creezi un precedent foarte periculos, și așa lumea e slăbită. Lumea se bazează pe bărbat și femeie, pe acest cuplu puternic din care și tu ai ieșit. Așa că, revizuiește-ți un pic opinia și spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce pe această lume”.

ADVERTISEMENT