Life

Ce problemele are acum mama Deliei Matache: “Foarte dureroase”

Ce problemele are acum mama Deliei Matache. Cea care i-a dat naștere vedeteo trece acum prin momente mai grele. Iată ce i se întâmplă!
04.10.2023 | 09:38
Ce problemele are acum mama Deliei Matache Foarte dureroase
Ce problemele are acum mama Deliei Matache. Foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Ce problemele are acum mama Deliei Matache. Gina Matache a vorbit despre lucrurile care o supără acum.

Ce problemele are acum mama Deliei Matache. Ce se întâmplă cu Gina Matache

Mama Deliei Matache trece acum prin niște probleme de sănătate. Gina Matache este foarte necăjită din această cauză.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit că are probleme cu coloana vertebrală, totul din cauza faptului că a făcut sport și trebuia să facă sărituri de la întălțime.

Așa că de fiecare dată cântăreața de muzică populară ajungea să își lovească coloana. Acum, la 60 de ani, Gina Matache se resimte.

ADVERTISEMENT

„Am probleme cu coloana. În tinerețea mea, am făcut mult sport și proba mea de bază era săritura mea la înălțime și până să ajungi la concurs, trebuia să faci zilnic antrenamente, nu poți să faci din prima săritura perfectă.

Imaginează-ți câte lovituri din alea am luat eu. Coloana este din loc în loc lovită, atunci nu mi-am dat seama. Mama îmi spunea pe atunci că o să ajung la bătrânețe să sufăr”, a povestit mama Deliei Matache  în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

ADVERTISEMENT

Care este teama cea mai mare a mamei Deliei

Mama Deliei spunea că face eforturi mari pentru a scăpa de aceste dureri. Ea poate face injecții pentru a mai scăpa de ele, dar sunt extrem de dureroase.

„Sunt eforturi mari, mă mai duc la sală, am făcut o singură dată injecții, dar mi s-a părut prea mult pentru mine și coloana mea.

ADVERTISEMENT

Sunt dureroase, foarte dureroase, am zis gata. Delia mă încurajează întotdeauna, Îmi zice să mă duc, să mă plimb, că îmi ia ea bilet”, a mai povestit vedeta.

Una dintre cele mai mari frici ale Ginei Matache este că se va trezi într-o zi și nu va mai putea să se ridice din pat și să meargă. Artistei îi este mare teamă să nu ajungă o povară pentru copiii săi!

ADVERTISEMENT