Sport

Ce program are Dinamo în play-out. Start de foc la Arad, iar Rapid o poate trimite la baraj sau direct în Liga 2, în ultima etapă

Dinamo și-a aflat, în mare măsură, programul din play-out! „Câinii” încep cu un meci de „foc” la Arad și termină, în aceeași manieră, cu derby-ul împotriva Rapidului.
05.03.2022 | 23:41
Ce program are Dinamo in playout Start de foc la Arad iar Rapid o poate trimite la baraj sau direct in Liga 2 in ultima etapa
Dinamo și-a aflat, în mare măsură, programul din play-out! „Câinii” încep cu un meci de „foc” la Arad și termină, în aceeași manieră, cu derby-ul împotriva Rapidului
ADVERTISEMENT

Dinamo și-a aflat, în mare măsură, programul meciurilor din play-out, în urma cărora formația din „Ștefan ce Mare” încearcă să se salveze de la retrogradarea în eșalonul secund. Dacă este posibil, chiar și fără baraj.

Ce program are Dinamo în play-out

Trupa lui Flavius Stoican începe play-out-ul cu un meci de „foc”, în deplasare, contra celor de la UTA Arad. În meciul disputat în sezonul regular în acest retur, Dinamo scotea un 0-0 în deplasare, deși juca mare parte din meci cu un om în minus.

ADVERTISEMENT

Poate cel mai palpitant meci, pe care îl va disputa Dinamo în acest sezon de play-out, este cel din ultima etapă. Deoarece „câinii” o vor întâlni pe rivala Rapid. Acest duel este deja sigur, în ultima etapă de play-out. Rapid o poate trimite pe Dinamo la barajul pentru evitarea retrogradării. Sau chiar să o retrogradeze direct!

Dinamo nu-și știe, încă, adversarele din etapele 3, 4 și 8, deoarece echipele FC U Craiova, Chindia Târgoviște, FC Argeș și FC Botoșani ar putea ocupa alte poziții, în clasament, la finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

În cel mai probabil scenariu, în care Chindia va învinge duminică la Mediaș și va urca pe locul 11, peste FCU Craiova 1948, atunci am avea Chindia – Dinamo în etapa 3 și Dinamo – FCU Craiova în etapa 4. O variantă pe care „câinii” cu siguranță ar prefera-o, pentru a evita o deplasare la Craiova.

Programul lui Dinamo în play-out:

Etapa 1

UTA Arad – Dinamo

Etapa 2

Dinamo – Sepsi

Etapa 3

FC U Craiova / Chindia Târgoviște – Dinamo

Etapa 4

Dinamo – FC U Craiova / Chindia Târgoviște

Etapa 5

CS Mioveni – Dinamo

Etapa 6

Gaz Metan – Dinamo

Etapa 7

Dinamo – Academica Clinceni

Etapa 8

FC Argeș / FC Botoșani – Dinamo

Etapa 9

Dinamo – Rapid

Clasament Casa Pariurilor Liga 1:

  1. CFR Cluj – 73 de puncte
  2. FCSB – 59 de puncte
  3. Universitatea Craiova – 51 de puncte
  4. Farul Constanța – 48 de puncte
  5. FC Voluntari – 47 de puncte
  6. FC Botoșani – 46 de puncte
  7. FC Argeș – 45 de puncte
  8. Rapid – 40 de puncte
  9. UTA Arad – 40 de puncte
  10. Sepsi Sfântu Gheorghe – 39 de puncte
  11. FC U Craiova – 33 de puncte
  12. Chindia Târgoviște – 32 de puncte
  13. CS Mioveni – 29 de puncte
  14. Dinamo – 17 puncte
  15. Academica Clinceni – 14 puncte
  16. Gaz Metan – 10 puncte
ADVERTISEMENT