Life

Ce promisiune i-a făcut Radu Ștefan Bănică surorii sale, Violeta: ”Nu știu dacă se va ține de ea”

Ce i-a promis Radu Ștefan Bănică surorii sale, Violeta. Fiica Andreei Marin a dezvăluit totul, de curând, într-un interviu.
21.03.2024 | 07:24
Ce promisiune ia facut Radu Stefan Banica surorii sale Violeta Nu stiu daca se va tine de ea
Violeta și Radu Stefan Bănică au o promisiune de mici. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică și Violeta, sora sa, se înțeleg foarte bine, deși sunt frați doar după tată. Încă de când erau copii au avut o relație foarte apropiată și, tot atunci, și-au făcut un fel de legământ. Ce i-a promis Radu, Violetei?

Ce i-a promis Radu Ștefan Bănică surorii sale, Violeta? Fiica Andreei Marin ținte minte totul

Violeta Bănică a mărturisit într-un interviu acordat de curând ce promisiune i-a făcut fratele ei, Radu Ștefan Bănică, în copilărie. Acum câțiva ani aveau visuri mărețe, iar fiica Andreei Marin speră că Radu se va ține de îndeplinirea lor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Violeta a rememorat un moment de pe când avea doar 9 ani și a discutat cu Radu despre o mutare împreună peste Ocean, când vor fi mari. Mai exact, în orașul despre care se spune că nu doarme niciodată, New York.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. se gândește să studieze Dreptul, pe viitor, în Statele Unite ale Americii și speră ca fratele său să-și respecte promisiunea din copilărie. Violeta a mai subliniat că Radu este și unul dintre cei mai buni prieteni ai ei.

ADVERTISEMENT

Fiind mai mare decât ea, Violeta a mai detaliat că întotdeauna a ascultat de sfaturile primite de la Radu, mai ales că știe despre el că este foarte sincer, ea nesuportând minciuna. Unul dintre îndemnurile primite este să fie tot timpul naturală.

”Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el”, a spus Violeta pentru playtech.ro.

Violeta Bănică: ”Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte”

De asemenea, Violeta a recunoscut că este atentă cu privire la gesturile sale, deoarece conștientizează imaginea pe care o are în societate, în calitate de fiică a celebrilor Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Nu ar dori să strice reputația părinților, dar în pofida acestei situații, ea mereu a țintit să fie văzută doar ca Violeta, și nu ca fiica unor persoane publice.

ADVERTISEMENT

”Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac, fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism. La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.”, a mai precizat tânăra.

ADVERTISEMENT