Life

Ce răspuns a primit Carmen Brumă după ce a fost amendată că a parcat fără să plătească, deși achitase taxa. Iubitei lui Mircea Badea nu i-a venit să creadă

Ce rezolvare a avut cazul lui Carmen Brumă care a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată.
29.08.2023 | 08:49
Ce raspuns a primit Carmen Bruma dupa ce a fost amendata ca a parcat fara sa plateasca desi achitase taxa Iubitei lui Mircea Badea nu ia venit sa creada
Ce rezolvare a avut cazul lui Carmen Brumă care a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce răspuns a primit vedeta de la Antena 1 după ce a fost amendată că a parcat fără să plătească, deși achitase taxa. Iubitei lui Mircea Badea nu i-a venit să creadă. A făcut totul public pe rețelele de socializare.

Ce rezolvare a avut cazul lui Carmen Brumă care a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată

Carmen Brumă a spus ce rezolvare a avut cazul său după ce a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare de la Nerva Traian. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată când a citit mail-ul de constatare. Vedeta a avut toate dovezile plății.

ADVERTISEMENT

S-a făcut o analiză și în cele din urmă amenda vedetei a fost anulată. Pe de altă parte, frumoasa șatenă a fost uimită de faptul că autoritățile din Capitală le solicită oamenilor să achite anticipat banii pentru parcări.

„Vă rugăm ca pe viitor să efectuați plata tarifului de parcare anticipat, astfel încât să respectați prevederile legale privind utilizarea parcajelor publice din Municipiul București”, scria în mail-ul primit de Carmen Brumă și publicat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă: ”Anticipați voi asta: că este o problemă cu acest sistem”

Carmen Brumă s-a arătat foarte revoltată de mail-ul pe care l-a primit din partea autorităților. Iubita lui Mircea Badea a simțit că a fost mustrată ușor, chiar dacă a plătit taxa de parcare înainte de a coborî din mașină.

Mai mult, vedeta a mai subliniat că a primit numeroase mesaje de la oameni care s-au confruntat cu aceeași situație neplăcută. Șatena consideră că sistemul de plată are mai multe hibe care trebuie neapărat rezolvate.

ADVERTISEMENT

„Mi-au scris să am grijă pe viitor să plătesc anticipat parcarea. Cam cât de anticipat aș putea să o plătesc?! Am plătit-o înainte să mă dau jos din mașină. Mai anticipat de atât… Să anticipez unde aș putea să parchez înainte de a pleca de acasă?

Sau înainte de a mă gândi să plec de acasă? Dar apropo de asta, nu ar trebui ca voi să anticipați că veți avea din ce în ce mai multe probleme cu acest sistem de plată din moment ce sunt atât de multe cereri de anulare a amenzilor?

ADVERTISEMENT

Anticipați voi asta: că este o problemă cu acest sistem de plată! Și lăsați-ne pe noi… că noi de plătit plătim că nu avem încotro. Și plătim cât de anticipat se poate”, a povestit Carmen Brumă, pe Internet.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat...
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”