Life

Ce răspuns a primit Carmen Brumă după ce a fost amendată că a parcat fără să plătească, deși achitase taxa. Iubitei lui Mircea Badea nu i-a venit să creadă

Ce rezolvare a avut cazul lui Carmen Brumă care a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată.
29.08.2023 | 08:49
Ce raspuns a primit Carmen Bruma dupa ce a fost amendata ca a parcat fara sa plateasca desi achitase taxa Iubitei lui Mircea Badea nu ia venit sa creada
Ce rezolvare a avut cazul lui Carmen Brumă care a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce răspuns a primit vedeta de la Antena 1 după ce a fost amendată că a parcat fără să plătească, deși achitase taxa. Iubitei lui Mircea Badea nu i-a venit să creadă. A făcut totul public pe rețelele de socializare.

Ce rezolvare a avut cazul lui Carmen Brumă care a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată

Carmen Brumă a spus ce rezolvare a avut cazul său după ce a primit amendă, chiar dacă a plătit taxa de parcare de la Nerva Traian. Partenera lui Mircea Badea a rămas șocată când a citit mail-ul de constatare. Vedeta a avut toate dovezile plății.

ADVERTISEMENT

S-a făcut o analiză și în cele din urmă amenda vedetei a fost anulată. Pe de altă parte, frumoasa șatenă a fost uimită de faptul că autoritățile din Capitală le solicită oamenilor să achite anticipat banii pentru parcări.

„Vă rugăm ca pe viitor să efectuați plata tarifului de parcare anticipat, astfel încât să respectați prevederile legale privind utilizarea parcajelor publice din Municipiul București”, scria în mail-ul primit de Carmen Brumă și publicat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă: ”Anticipați voi asta: că este o problemă cu acest sistem”

Carmen Brumă s-a arătat foarte revoltată de mail-ul pe care l-a primit din partea autorităților. Iubita lui Mircea Badea a simțit că a fost mustrată ușor, chiar dacă a plătit taxa de parcare înainte de a coborî din mașină.

Mai mult, vedeta a mai subliniat că a primit numeroase mesaje de la oameni care s-au confruntat cu aceeași situație neplăcută. Șatena consideră că sistemul de plată are mai multe hibe care trebuie neapărat rezolvate.

ADVERTISEMENT

„Mi-au scris să am grijă pe viitor să plătesc anticipat parcarea. Cam cât de anticipat aș putea să o plătesc?! Am plătit-o înainte să mă dau jos din mașină. Mai anticipat de atât… Să anticipez unde aș putea să parchez înainte de a pleca de acasă?

Sau înainte de a mă gândi să plec de acasă? Dar apropo de asta, nu ar trebui ca voi să anticipați că veți avea din ce în ce mai multe probleme cu acest sistem de plată din moment ce sunt atât de multe cereri de anulare a amenzilor?

ADVERTISEMENT

Anticipați voi asta: că este o problemă cu acest sistem de plată! Și lăsați-ne pe noi… că noi de plătit plătim că nu avem încotro. Și plătim cât de anticipat se poate”, a povestit Carmen Brumă, pe Internet.

ADVERTISEMENT