News

Ce reacție a avut o turistă străină când a văzut palatele romilor din România. ”Acestea sunt casele extravagante ale…”

O turistă străină a rămas impresionată de palatele romilor din România. Aceasta a postat pe contul său de TikTok un clip care a strâns mii de vizualizări și sute de reacții.
10.09.2023 | 16:16
Ce reactie a avut o turista straina cand a vazut palatele romilor din Romania Acestea sunt casele extravagante ale
Turistă străină, după ce a văzută palatele romilor din România. ”Acestea sunt casele extravagante ale țiganilor români”. Sursa foto: capturi Tik Tok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-un clip postat pe Tik Tok și devenit rapid viral, o turistă străină vorbește despre palatele romilor din România. Ce aspecte au impresionat-o pe vloggerița iberică la aceste construcții.

Turistă străină, după ce a văzută palatele romilor din România. ”Acestea sunt casele extravagante ale țiganilor români”

Cu peste 670.000 de urmăritori în mediul online, Dana Lucia Sandoval a postat recent un videoclip în care surprinde mai multe palate ale romilor dintr-o localitate din România.

ADVERTISEMENT

Clipul său a devenit rapid viral. Mii de oameni au văzut imaginile și aproape o mie au lăsat comentarii. Vloggerița a prezentat o teorie interesantă. În opinia ei, fiecare nivel de acoperiș e echivalentul faptului că familia respectivă deține un milion de euro.

Acestea sunt casele extravagante ale țiganilor români. Iar acest oraș este renumit pentru că mulți țigani trăiesc aici. Oamenii spun că acoperișul îți arată cât de bogată este familia.

ADVERTISEMENT

Acestea nu sunt case normale. Un nivel de acoperiș este echivalentul a un milion de euro. Două acoperișuri echivalează cu două milioane de euro. De exemplu, acoperișul albastru are șase niveluri. Deci acea familie are șase milioane de euro”, spune vloggerița.

În finalul clipului, ea își întreabă fanii din online dacă teoria avansată este adevărată. ”O fi adevărat? Este adevărat, de asemenea, că nu știm prea multe despre cultura romilor.

ADVERTISEMENT

Nu prea le place să fie filmați, nici casele lor. Nu știm exact, dar dacă acest zvon este adevărat, sunt țigani foarte bogați în România”, concluzionează vloggerița iberică.

Reacțiile din online la postarea turistei din Spania

Clipul de pe TikTok a iscat mai multe discuții despre locul în care sunt surprinse imaginile. Unii spun că imaginile ar proveni din mai multe locații, precum “Strehaia, Huedin, Craiova etc / “Astea sunt la mine în Huedin” / “Huedin, pentru cei care nu știu“.

ADVERTISEMENT

În privința valorilor acestor locuințe, părerile sunt împărțite. Unii admit că palatele au, într-adevăr, o valoare ridicată, în timp ce alții sunt mai rezervați. ”De unde prețurile alea? Casele mai mult de 200.000 de euro nu valorează. Casele alea-s goale, nu au autorizație de construcție și nu le cumpăra nimeni, deci fără valoare”, spun internauții.

ADVERTISEMENT
Tags: