News

Un influencer a murit la scurt timp după ce a băut șapte sticle de alcool. O provocare de pe Tik Tok i-a fost fatală

O provocare pe Tik Tok i-a fost fatală unui influencer chinez, care a murit la scurt timp după ce a băut șapte sticle de alcool.
28.05.2023 | 09:57
Un influencer a murit la scurt timp dupa ce a baut sapte sticle de alcool O provocare de pe Tik Tok ia fost fatala
Sanqiange, un faimos influencer chineze, a murit la scurt timp după ce a băut șapte sticle de alcool. Sursa foto: nypost.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un influencer din China a murit la scurt timp după ce s-a filmat în direct, pe versiunea chineză a TikTok, în timp ce bea mai multe sticle de alcool puternic. Tragedia a avut loc la mijlocul acestei luni.

Sanqiange, un faimos influencer chineze, a murit la scurt timp după ce a băut șapte sticle de alcool. Totul după o provocare de pe Tik Tok

Pe numele său de ”scenă” Sanqiange, influencerul în vârstă de 34 de ani a fost găsit mort la 12 ore după transmisiunea live din 16 mai pe Douyin, versiunea chineză a TikTok, potrivit NYPost.

ADVERTISEMENT

În timpul filmării de pe cunoscuta rețea de socializare, tânărul a băut cel puțin șapte sticle de Baijiu, un lichior chinezesc cu un conținut de alcool cuprins între 30% și 60%.

Potrivit sursei citate, Sanqiange ar fi fost implicat într-o provocare online, numită ”PK”. S-a duelat de la distanță cu un alt creator de pe platforma social-media chinezească.

ADVERTISEMENT

De obicei, într-o provocare ”PK”, doi influenceri concurează pentru cadouri sau recompense de la publicul lor. Învinsul luptei online se confruntă cu o pedeapsă. În acest caz, spre ghinionul său, Sanqiange a pierdut și a avut de îndurat.

Nu știu exact cât de mult a consumat înainte de a mă conecta. Dar în ultima parte a videoclipului, l-am văzut terminând trei sticle înainte de a începe cu a patra”, a declarat un prieten al influenței pentru publicația locală Shangyou News. Se pare că victima ar fi ajuns la șapte sticle de alcool consumate.

ADVERTISEMENT

Prietenul victimei a mai spus că influencerul a avut înmormântarea săptămâna trecută. ”Când familia lui l-a găsit, era deja fără viață. Nici măcar nu a avut șansa de a beneficia de un tratament de urgență”, a adăugat prietenul victimei în presa din statul asiatic.

Tik Tok-ul din China interzice consumul de alcool în timpul transmisiilor

Imaginile cu Sanqiange consumând alcool au devenit virale pe rețelele de socializare din din China. Între timp, ele nu mai pot fi vizionate online, fiind cenzurate de autorități. Conform BBC, Douyin (Tik Tok-ul din China) interzice consumul de alcool în timpul transmisiilor live.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Sanqiange, al cărui nume real era Wang, acesta a mai fost descris de amicul său ca fiind o persoană “decentă şi directă“. El avea un istoric de filmări în care apărea participând la concursuri similare care implicau consumul de alcool.

ADVERTISEMENT
Tags: