Life

Ce relație are Amalia Năstase cu Charlotte, fiica lui Ilie Năstase: “A fost singura care m-a susținut”

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a vorbit despre relația pe care o are cu Amalia Năstase. Cele două sunt foarte apropiate.
25.10.2022 | 08:55
Ce relatie are Amalia Nastase cu Charlotte fiica lui Ilie Nastase A fost singura care ma sustinut
Ce relație are Amalia Năstase cu Charlotte, fiica lui Ilie Năstase. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, se înțelege foarte bine cu Charlotte, fiica adoptivă a fostului tenismen. Aceasta și-a spus părerea sinceră despre toți copiii omului de afaceri.

Ce spune Amalia Năstase despre copiii fostului tenismen

Membrii familiei lui Ilie Năstase au fost șocați după ce au aflat că Charlotte, fiica acestuia, și-a deschis cont pe celebra platformă destinată adulților, OnlyFans.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion, actuala soție a lui Ilie Năstase, a fost șocată după ce a auzit că tânăra postează conținut pe OnlyFans. Pe de altă parte, Amalia Năstase nu a criticat-o pe Charlotte, ba chiar i-a luat apărarea tinerei.

Ea și Ilie Năstase au împreună două fiice, însă vedeta s-a înțeles foarte bine cu toți copiii fostului sportiv, inclusiv cu Charlotte, fiica adoptivă din căsnicia cu Alexandra King.

ADVERTISEMENT

În timp ce alți membri ai familiei au criticat-o pentru faptul că are cont pe OnlyFans, Amalia Năstase a declarat că o susține. De altfel, fosta soție a lui Ilie Năstase are o părere bună despre toți copiii acestuia.

“Eu mă înțeleg bine cu oricine! Nu există să nu mă înțeleg bine cu cineva și dacă nu mă înțeleg cu cineva, clar, nu e din cauza mea! Toți copiii lui Ilie sunt niște copii extraordinari!”, a declarat aceasta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Charlotte, dezvăluiri despre relația cu Amalia Năstase

La rândul ei, Charlotte a dezvăluit că Amalia Năstase a fost ca o mamă pentru ea. Nu a avut de spus același lucru și despre celelalte soții ale tatălui ei.

Tânăra este dezamăgită de Ilie Năstase, despre care spune că nici nu vrea să o vadă.

“Amalia încerca să-l facă pe Ilie să mă includă și pe mine în viața lui. O iubesc pe Amalia, ea e unul din idolii mei, sunt norocoasă că am avut așa o mamă vitregă în toți acești ani.

ADVERTISEMENT

A fost singura care m-a susținut! Și Emma și Alessia (n.r. fiicele Amaliei Năstase cu fostul tenismen) sunt incredibile! Sunt fericită că am o familie ca ele!

E jenant, însă, să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă!

Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiica de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită!”, a declarat Charlotte pentru sursa citată.

Charlotte nu a avut de spus lucruri bune despre Brigitte Sfăt. Tânăra a spus că aceasta i-ar fi interzis lui llie Năstase să-i mai trimită bani.

În plus, actuala parteneră a lui Florin Pastramă i-ar fi interzis fostului tenismen și să vorbească cu Charlotte la telefon.

ADVERTISEMENT