Life

Ce relație există între Teo Trandafir și fiica ei, Maya: ”Nu îmi cere sfaturi”

Teo Trandafir și fiica sa, Maya, au o relație cât se poate de specială. Nici măcar vedeta de la Kanal D nu realizează cum a trecut timpul atât de repede.
09.11.2022 | 09:36
Ce relatie exista intre Teo Trandafir si fiica ei Maya Nu imi cere sfaturi
Teo Trandafir și fiica ei, Maya, au o relație deosebită. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și-a dorit enorm un copil, iar Maya este acum cea care o făcea cea mai fericită. Tânăra a împlinit deja 18 ani și se înțelege foarte bine cu mama sa.

Ce relație există între Maya și Teo Trandafir

Chiar și așa, Teo Trandafir spune că există și momente de insecuritate în relația celor două. Uneori crede că nu face suficient pentru fiica sa, sau că nu are atât de mult timp liber pentru a-l petrece cu ea, însă la finalul zilei, totul se rezolvă.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D spune însă că în ciuda acestui lucru are o fiică cât se poate de matură. Atunci când greșește, Maya, nu o ceartă și doar îi aduce argumente, motiv pentru care aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Încearcă să își expună punctul de vedere, astfel încât mama sa să înțeleagă și ce ar face ea. De asemenea, Maya își înțelege foarte bine mama, iar relația este una reciprocă.

ADVERTISEMENT

”Îmi spune de fiecare dată: „Faci cum vrei, dar după părerea mea cel mai bine e să faci așa, că mă înțelege; dar faptul că îmi spune niște lucruri nu înseamnă că trebuie să le simt și eu, ci că o altă perspectivă s-ar putea să mă ajute”, a mărturisit vedeta, pentru viva.ro.

Teo Trandafir și fiica ei nu își ascund nimic

La capitolul secrete, Teo Trandafir și Maya nu au nimic de ascuns. Cele două își spun mai tot, însă vedeta a dezvăluit că fiica ei nu îi cere sfaturi mai deloc.

ADVERTISEMENT

Maya preferă să îi povestească ce trăiește și ce simte, iar mai apoi, vedeta ajunge să îi ceară detalii și să își spună părerea, dacă este cazul, evident.

”Noi ne spunem una alteia totul. Nu îmi cere sfaturi, pentru că, povestindu-mi ce trăiește, ce simte, pot să intervin pe parcursul narațiunii și să îi spun ce cred, să îi cer mai multe detalii”, a mai povestit prezentatoarea tv pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că fiica lui Teo Trandafir a trecut și prin momente dificile. Se pare că anumiți colegi de la școală au ajuns să se ia de ea, în condițiile în care tânăra a fost adoptată.

ADVERTISEMENT