Fotbal intern

Ce rezultate a obţinut FCSB după înfrângerile cu CFR Cluj! Avantaj înaintea derby-ului din Bănie

16.12.2020 | 09:22
Ce rezultate a obtinut FCSB dupa infrangerile cu CFR Cluj Avantaj inaintea derbyului din Banie
ADVERTISEMENT

Deși FCSB a pierdut de șase ori în ultimii zece ani cu CFR Cluj, roș-albaștri au reușit de fiecare dată să își revină și nu au pierdut niciodată următorul meci. Astfel, jucătorii lui Toni Petrea ar putea avea un avantaj înaintea derby-ului din Bănie de vineri seară.

CFR Cluj a reușit de cele mai multe ori să o învingă pe FCSB în meciurile importante, dar asta nu i-a descurajat niciodată pe bucureșteni, care s-au mobilizat excelent la meciul următor, indiferent despre ce adversar a fost vorba.

ADVERTISEMENT

FANATIK a urmărit rezultatele celor de la FCSB după meciurile cu CFR Cluj, iar echipa lui Gigi Becali nu a pierdut nici măcar o dată în campionat în ultimii zece ani după derby-urile cu formaţia din Gruia.

Victorii aproape pe linie pentru FCSB după înfrângerile cu CFR Cluj! Statisticile care le dau fiori oltenilor

FCSB a pierdut primul loc în Casa Pariurilor Liga 1 în urma înfrângerii din Gruia cu CFR Cluj și a victoriei Universității Craiova la Arad cu UTA, însă cifrele le dau mari speranțe fotbaliștilor lui Toni Petrea înaintea derby-ului din Bănie cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat sezonul trecut nu mai puțin de trei partide directe cu FCSB, atât în campionatul regulat cât și în play-off, însă FCSB a arătat că își poate reveni rapid după înfrângeri grele în meciuri importante:

  • 31.07.2020: FCSB – CFR Cluj 0-2, urmează Astra – FCSB 0 – 3
  • 28.03.2020: CFR Cluj – FCSB 1 – 0, urmează FCSB – Gaz Metan Mediaș 2 – 2
  • 02.02.2020: CFR Cluj – FCSB 1 – 0, urmează FC Voluntari – FCSB 1 – 2
ADVERTISEMENT

În aceste condiții, FCSB poate aborda cu și mai mare încredere meciul cu Universitatea Craiova, care va avea loc vineri, de la ora 20:30 și cu o victorie poate veni din nou pe primul loc în clasament, cu două puncte peste olteni, care vor întâlni apoi campioana CFR Cluj.

Și în sezoanele precedente FCSB a reușit să își revină rapid după meciurile pierdute cu CFR Cluj

În sezonul 2018/2019, FCSB pierdea pe 22 decembrie chiar pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj, scor 0-2, o înfrângere grea, dar fără consecințe majore pe termen lung. La următorul meci de campionat, FCSB reușea un rezultat de egalitate în deplasarea de la Călărași, după un meci bun și în urma căruia puteau câștiga cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

În 2016, FCSB pierde din nou pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-2, însă în etapa următoare de campionat bucureștenii avea sî câștige pe terenul celor de la FC Voluntari cu scorul de 3-2.

În 2015, roș-albaștri aveau să sufere o nouă umilință în fața rivalei CFR Cluj, iar ardelenii câștigau pe teren propriu, scor 2-0, însă pentru FCSB avea să urmeze un festival de goluri cu FC Botoșani, partidă câștigată cu scorul de 5-3.

Rezultatele celor de la FCSB după înfrângerile din derby-urile cu CFR Cluj:

  • 22.12.2018: FCSB – CFR Cluj 0-2, urmează Dunărea Călărași – FCSB 1-1
  • 22.09.2016: FCSB – CFR Cluj 1-2, urmează FC Voluntari – FCSB 2-3
  • 01.11.2015: CFR Cluj – FCSB 2-0, urmează FCSB – Botosani 5-3

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT