Life

Ce s-a ales de actrița pentru care milioane de români se uitau la Pro TV în anii ’90. Ce face acum

Ce mai face actrița pentru care milioane de români se uitau la Protv în perioada anilor '90. A jucat într-un serial celebru.
06.10.2023 | 19:50
Ce sa ales de actrita pentru care milioane de romani se uitau la Pro TV in anii 90 Ce face acum
Actrița are 67 de ani în prezent. Sursa foto: People, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de actrița pe care o îndrăgeau milioane de români. O priveau cu admirație, aproape în fiecare zi, pe Protv, în perioada anilor ’90. Juca într-un serial celebru, de peste Ocean, și cu foarte multe episoade. În prezent are 67 de ani.

Ce face în prezent actrița urmărită de milioane de români pe Protv, în anii ’90

Cu siguranță mulți dintre voi vă amintiți de serialul ”Tânăr și neliniștit”, care a fost difuzat ani de-a rândul pe Protv. Din 1996 a rulat pe micile ecrane până în 2021, ultimul episod fiind transmis pe Pro2. Personajele producției, însă, au rămas în memoria fanilor, mai ales cele principale.

ADVERTISEMENT

Actrița Melody Thomas Scott, acum în vârstă de 67 de ani, a fost una dintre cele mai admirate de publicul român. Ea a interpretat vreme de aproape cinci decenii rolul lui Nikki Newman în ”Tânăr și neliniștit”. Telenovela americană se difuza în SUA cu mult înainte de a fi transmisă și în România, din 1973.

Melody Thomas Scott a cunoscut, de altfel, celebritatea tocmai prin acest rol, al lui Nikki Newman în pelicula ”Tânăr și neliniștit”. Primul său rol a fost filmul ”Marnie”, în anul 1964, interpretând-o pe Alfred Hitchcock. Melody Thomas Scott a fost, de fapt, cea mai longevivă actriță din serialul de pe Protv.

ADVERTISEMENT

Timp de 44 de ani, Melody Thomas Scott a apărut în ”Tânăr și neliniștit”. În prezent, în continuare se bucură de titulatura de actriță, căci nu s-a retras încă din lumina reflectoarelor. Așa cum reiese din postările sale de pe rețelele de socializare, are încă roluri în diferite filme, pozează pentru diferite reviste sau participă la evenimente legate de serialul care i-a adus faima în întreaga lume.

melody thomas scott
Melody Thomas Scott la 67 de ani. Sursa foto: Instagram

 

Pe lângă activitățile legate de carieră, Melody Thomas Scott se mai bucură și de timpul petrecut cu familia. În plan personal, este căsătorită cu producătorul american Edward J. Scott. Din 1985, mai exact, formează un cuplu, după ce în 1979 a pus punct căsniciei cu Michael Altman.

ADVERTISEMENT

Melody Thomas Scott, mamă a trei copii și bunică a doi nepoți

Cât despre copii, Melody Thomas Scott are trei la număr. Este mama lui Jennifer Scott, Elizabeth Scott și a lui Alexandra Danielle Yeaggy. De asemenea, îndrăgita actriță este și bunică. Are doi nepoți, Charlotte Scott și James Scott.

În diferitele interviuri pe care le-a avut de-a lungul carierei, Melody a mărturisit că bunica a fost cea care a îndrumat-o către actorie. I-a ascultat sfatul, dar nu se gândea că pe lângă celebritate va avea de înfruntat și obstacole precum hărțuirea sexuală.

ADVERTISEMENT

Melody Thomas Scott, abuzată sexual în copilărie. Bunica sa, martoră

Pe când era doar un copil, chiar sub ochii bunicii, a fost hărțuită de oameni din industria filmului. Nu crede că o va putea ierta vreodată pe cea care a îndrumat-o, chiar dacă a murit. ”Nu sunt pregătită pentru asta, nu știu dacă o voi face vreodată (…) Nu permiți să i se întâmple asta unui copil mic.”, a declarat actrița pentru Page Six.

Tot pentru sursa menționată, Melody Thomas Scott a mai spus că este de părere că bunica sa avea probleme mintale. Femeia era de părere că trebuie să faci orice compromis pentru a-ți atinge țelul, drept urmare de aceea nu a reacționat la abuzul nepoatei ei.

”Dacă ar fi trăit astăzi și ar fi fost diagnosticată, sunt destul de sigur că ar fi o personalitate limitată. Era prea ambițioasă și credea naiv că orice ar trebui să facem, pentru a ajunge mai departe (…)”, a mai detaliat actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: