Life

Ce s-a ales de Alessandro Mucea, câștigătorul Superstar 2021. Ce face acum, de când n-a mai apărut de la televizor

Cu ce se ocupă acum Alessandro Mucea, câștigătorul concursului Superstar 2021. Nu a mai apărut la televizor în ultima vreme.
23.05.2023 | 08:12
Ce sa ales de Alessandro Mucea castigatorul Superstar 2021 Ce face acum de cand na mai aparut de la televizor
Cu ce se ocupă acum Alessandro Mucea, câștigătorul Superstar 2021. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alessandro Mucea, cel care a câștigat concursul Superstar difuzat de Pro TV în 2021, a revenit în atenția publicului. Ce ce ocupă acum, la aproape doi ani de când a făcut senzație în cadrul show-ului muzical.

Cu ce ocupă Alessandro Mucea, câștigătorul Superstar 2021

La finalul anului 2021, Alessandro Mucea cucerea publicul cu vocea sa și câștiga atât titlul de Superstar, cât și premiul de 200.000 de euro pus în joc de Pro TV. Ulterior, însă, el nu a apărut la televizor.

ADVERTISEMENT

Dar tânărul nu a abandonat muzica, din contră, a muncit pentru visul său. De curând, a pus o cărămidă importantă la fundația carierei sale. Alessandro Mucea de la Superstar a lansat prima sa piesa, Atât de sus, compusă de Marius Moga.

„Dragilor, visez la acest moment încă din timpul concursului Superstar! Și iată…a sosit! Vineri, 19 mai, va fi lansată prima mea piesa Atât de sus. Vreau să le mulțumesc din suflet celor implicați: Marius Moga și colegii de la Universal Music Romania pentru munca depusă, pentru atenția la detalii și suport!

ADVERTISEMENT

Sper ca mesajul meu să ajungă la voi, căci prin această piesă am vrut să vă ofer o parte din sufletul meu, din drumul meu, din visele și năzuințele mele!”, a scris Alessandro Mucea, câștigătorul Superstar 2021, în mediul online.

Alessandro Mucea a avut  copilărie grea

Iar prima piesă a lui Alessandro Mucea exprimă chiar ceea ce a trăit până la vârsta de 19 ani. Câștigătorul show-ului de la Pro TV îi cântă, în versuri, mamei sale și îi spune cât de sus a reușit să ajungă cu muzica lui.

ADVERTISEMENT

Și în realitate sa, mama sa i-a văzut succesul de la distanță. Alessandro Mucea a povestit la Superstar că, așa cum spune și acum, „copilăria i-a lăsat cea mai adâncă rană”, căci femeia care i-a dat viață l-a părăsit.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui.

ADVERTISEMENT

Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, spunea la vremea respectivă tânărul. De altfel, chiar dacă femeia dădea impresia că regretă faptul că nu i-a fost alături și îi lăsa mesaje de încurajare pe social media, Alessandro Mucea nu îi răspundea.

ADVERTISEMENT