Life

Ce s-a ales de Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Ce face acum, la 4 ani de când a divorțat

O mai ții minte pe Corina, cea de-a doua soție a lui Marian Dragulescu? La patru ani de la divorț, s-a transformat într-o adevărată divă.
21.10.2023 | 17:00
Ce sa ales de Corina Dragulescu fosta sotie a lui Marian Dragulescu Ce face acum la 4 ani de cand a divortat
Ce s-a ales de Corina și cu ce se ocupă acum, la patru ani de când a divorțat de Marian Drăgulescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Corina a fost ce-a de doua femeie cu care Marian Drăgulescu a ajuns la Starea Civilă. După o căsătorie de 9 ani, au divorțat pe cale ambiabilă și în timp ce gimnastul și-a refăcut viața, fosta lui soție pare să se bucure de libertate.

Cu ce se ocupă Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a avuât o viață amoroasă la fel de celebră precum cariera. De trei ori a fost gimnastul căsătorit. Mariajul cu Larisa a fost unul dintre cele mai zbuciumate, au doi copii împreună și au divorțat cu scandal după ce sportivul a agresat-o fizic pe partenera sa. 

ADVERTISEMENT

Ulterior, Marian Drăgulescu și-a încercat norocul cu Corina, de care a divorțat după întorcerea din Asia Express, în anul 2019. Acum, la patru ani de la acest eveniment, vrea să semneze din nou certificatul de căsătorie, Simona convingându-l să mai dea o șansă mariajului. 

Corina este și ea o femeie fericită. Chiar dacă nu-i place lumina reflectoarelor la fel de mult ca primei soții a lui Marian Drăgulescu, ea este activă în mediul online, acolo unde pozează mereu cu zâmbetul pe buze din vacanțe și de la ieșiri cu prietenii. De altfel, nici nu a dat de înțeles că ar fi într-o relație.

ADVERTISEMENT

Femeia este o adevărată divă, afișându-se în ipostaze demne de filmele cu Marilyn Monroe. Totodată, nu poate fi trecut cu vederea nici faptul că are o siluetă de invidiat, așa că nu se ferește să apără în costum de baie.

Iar când vine vorba despre activitatea profesională, Corin Drăgulescu este antreprenoare. Mulți ani nu s-a știut cu ce se ocupă fosta soție a lui Marian Drăgulescu, abia recent aceasta dezvăluind din ce își câștigă banii.

ADVERTISEMENT

„Nu se știe, că nu am zis niciodată. Dar eu activez în domeniul HORECA de zece ani. Avem o cantină. Și împreună cu un prieten, avem și o flotă Tazz de livrare a produselor la domiciliu.

Am și o pasiune pentru machiaj, dar e un extra-job, am participat și la câteva concursuri de profil”, a declarat Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, pentru playsport.ro. 

ADVERTISEMENT

Larisa Drăgulescu a devenit mamă pentru a treia oară

Pe de altă parte, Larisa- prima soție a lui Marian Drăgulescu a devenit mamă pentru a treia oară anul acesta. Ea a adus pe lune un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Cezar Andrei.

Cu toate că nu era de mult împreună cu actualul său partener la momentul în care a aflat că este însărcinată, Larisa Drăgulescu și-a dorit mult acest copil. „Vom avea un băiețel și suntem foarte bucuroși.

Sunt însărcinată în patru luni și jumătate. Am patru luni și jumătate de sarcină, dar am burtica mare. Arată ca și cum aș fi însărcinată în vreo șase luni” , a declarat Larisa Drăgulescu în această primăvară, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT