Life

Ce s-a ales de Elena Matei, una dintre cele mai iubite concurente de la Chefi la Cuțite. Ce face acum, de când n-a mai apărut la TV

Cu ce se ocupă Elena Matei, una dintre cele mai apreciate finaliste de la Chefi la cuțite. Ce meserie are de când a dispărut din lumina reflectoarelor.
08.09.2023 | 17:00
Ce sa ales de Elena Matei una dintre cele mai iubite concurente de la Chefi la Cutite Ce face acum de cand na mai aparut la TV
Care este în prezent viața Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Elena Matei, una dintre cele mai iubite concurente de la Chefi la Cuțite, sezon 9. Ce face acum, de când n-a mai apărut la TV. Tânăra originară din Ploiești a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Cu ce se ocupă Elena Matei, una dintre cele mai apreciate finaliste de la Chefi la cuțite. Ce meserie are de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Cu ce se ocupă Elena Matei, una dintre cele mai apreciate finaliste ale emisiunii culinare Chefi la cuțite. Foarte multă lume se întreabă ce meserie are de când a dispărut din lumina reflectoarelor, mai ales că a lucrat ca bucătar o perioadă, în orașul natal, Ploiești.

ADVERTISEMENT

Studenta a continuat să meargă pe drumul pe care și l-a ales, dar s-a orientat spre cofetărie și patiserie. Și-a deschis o cofetărie pe meleagurile natale și primește numeroase comenzi de la oameni din toate colțurile țării.

Mai mult, clienții pot opta pentru candy baruri care sunt din ce în ce mai căutate la evenimente. Fosta concurentă de la Antena 1 îi lasă pe cumpărători să aleagă singuri numărul prăjiturilor, sortimentele și tematica.

ADVERTISEMENT

„Noi vă oferim tot sprijinul nostru pentru a aduce ideea voastră la realitate! De asemenea, în prețul CandyBar-ului este inclus montajul, dar și suporții”, este vestea făcută publică de Elena Marin de la Chefi la cuțite pe Instagram.

Prăjiturile făcute de Elena Matei de la Chefi la cuțite
Prăjiturile făcute de Elena Matei de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram. Colaj. Fanatik

Elena Matei de la Chefi la cuțite, afacere cu prăjituri

Combinațiile între deserturi sunt, de asemenea, acceptate de Elena Matei. Fosta finalistă a show-ului Chefi la cuțite, sezon 9, adoră ceea ce face și pentru asta are foarte multe aprecieri de la oameni, inclusiv în spațiul online.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de socializare a cofetăriei sale internauții i-au lăsat comentarii extraordinare, semn că s-au îndrăgostit de delicatesele pe care le pregătește. Totodată, tânăra a spus în trecut că face numai ce-i place.

„Eu fac mâncarea după cum îmi place mie. Dacă mie nu îmi place, nu dau nimănui să mănânce”, spunea fosta participantă de la Antena 1, atunci când a apărut în reality show-ul culinar moderat de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Elena Matei de la Chefi la cuțite a reușit să-și îndeplinească dorința pe care o avea încă din marea finală a emisiunii culinare. Tânăra avea de atunci numele afacerii sale, în ultimii ani muncind din greu pentru a-și vedea visul realitate.

ADVERTISEMENT