Life

Ce s-a ales de Ionuț Popa, una dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România. Cu ce se ocupă astăzi, ce face pentru bani

Ce face Ionuț Popa după ce a fost eliminat de la Survivor România. Viața fostului concurent s-a schimbat radical după experiența din Republica Dominicană
06.01.2024 | 15:05
Ce sa ales de Ionut Popa una dintre cei mai buni concurenti de la Survivor Romania Cu ce se ocupa astazi ce face pentru bani
Ce face Ionuț Popa de când a fost eliminat de la Survivor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ionuț Popa este unul dintre cei mai cunoscuți concurenți Survivor România. Povestea lui a impresionat o țară întreagă. Modul în care acesta a ales să joace în Republica Dominicană au demonstrat că este un adevărat supraviețuitor. Însă, de când a fost eliminat din competiție, Ionuț Popa nu a mai fost la fel de vizibil.

Ce face Ionuț Popa de când a fost eliminat de la Survivor

Ionuț Popa a acceptat acum ceva timp provocarea de a merge în Republica Dominicană și de a le arăta tuturor cât de luptător este. Cel care l-a motivat să ajungă până acolo a fost fiul lui. De altfel, el a fost motivul pentru care Ionuț a decis să iasă din zona de confort și să meargă la mii de kilometri de casă.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa a plecat din România cu visul de a câștiga marele premiu de la Survivor. Din păcate, acesta a fost învins, dar nu s-a demoralizat. A știut că mai are multe de făcut acasă, acolo unde îl aștepta fiul lui, dar și o carieră în domeniul sportului.

Una dintre marile pasiuni ale lui Ionuț Popa este fitnessul. Fizicul de invidiat și condiția sportivă l-a ajutat să reziste și să se descurce de minune în Republica Dominicană. Tocmai de aceea, după ce a plecat de la Survivor, a revenit la ceea ce îi place cel mai mult.

ADVERTISEMENT

În continuare, fostul concurent de la Survivor este antrenor personal. Acesta este și imaginea unei săli de fitness extrem de cunoscută din Capitală. După participarea la Survivor, capitalul său de imagine a crescut considerabil, astfel că a reușit să pună mâna pe mai multe proiecte în online.

Fostul concurent de la Survivor a primit propunerea de a fi ispită la Insula Iubirii

Ionuț Popa a ajuns să promoveze mai multe cafenele și ceasuri pentru bărbați. Deși are un program destul de încărcat, pentru fostul concurent de la Survivor prioritatea numărul 1 este fiul lui, David.

ADVERTISEMENT

Ionuț a fost surprins de multe ori în Capitală alături de fiul lui. Acesta este un tată atent și grijuliu care face totul pentru fiul său. Vrea ca micuțului să nu îi lipsească nimic și să aibă condițiile optime pentru o dezvoltare corespunzătoare.

David este fiul pe care Ionuț Popa îl are cu fosta lui iubită, Patricia Gabriela. Relația lor de iubire a fost una foarte intensă, dar, din păcate, nu a durat prea mult. După despărțire, cei doi au ales să rămână prieteni și să comunice foarte bine de dragul fiului lor.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa îl pune mereu pe primul loc pe David și face tot posibilul ca cel mic să fie mândru de tatăl lui. Tocmai de aceea, în urmă cu ceva timp, acesta a refuzat să fie ispită în sezonul 7 de ”Insula Iubirii”.

Fostul concurent de la Survivor a spus că nu ar vrea ca fiul lui să îl vadă într-o astfel de ipostază. Acesta știe că este un exemplu pentru David și vrea să ia ce este mai bun de la el.

ADVERTISEMENT