Life

Ce s-a ales de Laura Dinu, vocea de înger de la Românii au talent. Voia să se călugărească

Ce s-a ales de Laura Dinu, vocea de înger de la Românii au talent 2021? Tânăra dă o lovitură total neașteptată pentru public!
31.07.2023 | 15:04
Ce sa ales de Laura Dinu vocea de inger de la Romanii au talent Voia sa se calugareasca
Laura Dinu, fostă concurentă la Românii au talent. Foto: PRO TV. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Laura Dinu a cucerit publicul Românii au talent în 2021 cu vocea sa de aur, iar de la participarea în show-ul de la PRO TV și până azi, cântăreața nu a stat degeaba!

Ce s-a ales de Laura Dinu de la Românii au talent

Ce s-a ales de traiectoria ei profesională în urma rampei de lansare pe care a presupus-o concursul de la PRO TV pentru ea? Laura Dinu, a cărei voce a devenit virală, a pregătit o surpriză uriașă pentru cei care au urmărit-o și au îndrăgit-o în spectacolul talentelor.

ADVERTISEMENT

Se pare că participarea la Românii au talent a fost una de bun augur pentru ea. Dacă în cazul anumitor concurenți care trec prin acest show nu vorbim neapărat de o continuitate a prezenței lor în prim-plan, Laura Dinu nu s-a lăsat prejos și a muncit, în ultimii doi ani, la propriul ei album muzical.

Tânăra care avea de gând să se călugărească a primit acordul fețelor bisericești de la mănăsite pentru a se întoarce în lumea laică, să-și ”lămurească” în profunzime relația pe care o are cu arta. Astăzi, 31 iulie 2023, Laura își lansează propriul album-jurnal!

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la PRO TV, lansare de album la un an de la căsătorie

Ziua nu a fost aleasă întâmplător, căci fix azi se împlinește un an de când a devenit soție. Albumul se numește „În limba mea”. Și, spune Laura, este un jurnal prin care aduce arta aproape de publicul ei.

Cântecele le-a scris în diferite perioade ale vieții sale, cuprinzând momente-cheie pe care fosta concurentă de la Românii au talent a vrut să le surprindă sub formă artistică.

ADVERTISEMENT

Albumul îi poartă pe ascultători din copilăria cântăreței până la maturitate. În cântecele sale, publicul o va regăsi pe Lala, adolescenta din Hunedoara care și-a pierdut ambii părinții într-un timp scurt. Tot în acest album, fanii o vor descoperi și pe Laura, femeia de azi.

„După doi ani de muncă și așteptare, albumul este gata. E disponibil pe toate platformele de streaming. Am ales să îl lansez în ziua de 31 Iulie, fiindcă atunci sărbătoresc un an de la căsătorie. Prin lansarea albumului închei un capitol lung din viața mea. Mă pregătesc pentru următorul cu inima ușoară”, susține emoționată Laura Dinu de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Laura Dinu, poveste impresionantă de viață

Laura Dinu i-a uimit pe telespectatori, în 2021, cu vocea sa unică, în cadrul concursului de la PRO TV. Tânăra a reușit să impresioneze nu doar cu talentul ei nativ, ci și cu povestea de viață de-a dreptul fascinantă, demnă de o nuvelă.

Viața a purtat-o pe Laura în locuri nebănuite. A crescut la Hunedoara, dar apoi și-a făcut studiile la un liceu din Craiova. După aceea, a plecat în Londra unde a vrut să se facă actriță. În Marea Britanie a urmat și o facultate în acest sens. Laura Dinu a călătorit pentru a preda teatru copiilor din Turcia și din Arusha, un oraș aflat în nordul Tanzaniei.

După aventura tanzaniană, Laura Dinu de la Românii au talent a ales calea mănăstirii. A avut tot felul de revelații, loc în care a ajuns să se descopere cu adevărat. A vrut să devină maică, însă muzica a avut o chemare mai mare! Așa că a renunțat la acest vis de dragul marii sale pasiuni.

 

 

ADVERTISEMENT