Life

Ce s-a ales de Marian Ursea, băiatul pe care Gigi Becali l-a ”adoptat” în urmă cu 11 ani. Cu ce se ocupă acum, e un artist cunoscut

Ce face și cum arată Marian Ursea, copilul pe care Gigi Becali l-a ”adoptat” în anul 2012. A devenit un cântăreț apreciat.
10.09.2023 | 09:36
Ce sa ales de Marian Ursea baiatul pe care Gigi Becali la adoptat in urma cu 11 ani Cu ce se ocupa acum e un artist cunoscut
Ce face și cum arată Marian Ursea, copilul pe care Gigi Becali l-a ”adoptat” în anul 2012. A devenit un cântăreț apreciat. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Marian Ursea, băiatul pe care Gigi Becali l-a “adoptat” în urmă cu 11 ani. Cu ce se ocupă acum, e un artist cunoscut și care este invitat la diverse evenimente pentru a cânta alături de alți muzicieni.

Ce face și cum arată Marian Ursea, copilul pe care Gigi Becali l-a ”adoptat” în anul 2012. A devenit un cântăreț apreciat

Marian Ursea, copilul pe care Gigi Becali l-a ”adoptat” în anul 2012 a crescut și a devenit un bărbat în toată firea. La 23 de ani este un cântăreț apreciat, vis pe care l-a avut încă din copilărie și pe care l-a urmat datorită ajutorului primit de la latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

Avea doar 12 ani și era crescut de bunică când omul de afaceri s-a oferit să-i plătească studiile și toate cele necesare. Rămăsese orfan de tată și mama îl părăsise, însă situația sa s-a îmbunătățit pe parcursul anilor.

Băiatul lucrează în momentul de față la Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, acolo unde face parte dintre artiști. Tânărul cântă la diverse spectacole și evenimente și se deplasează și în alte părți ale României.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată le mulțumește organizatorilor pentru invitațiile primite. Mai mult, Marian Ursea este foarte activ și în mediul online. Își ține fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară, fiind implicat în comunitate.

În plan personal, băiatul ”adoptat” de Gigi Becali și-a făcut o familie. Este căsătorit din septembrie 2022 și a devenit tatăl unei fetițe. Artistul de muzică populară i-a dedicat și o melodie care poate fi ascultată pe canalul său de Youtube. Piesa a primit recenzii bune de la oameni.

ADVERTISEMENT
Marian Ursea, soția și fetița lor
Marian Ursea, soția și fetița lor. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Marian Ursea își urmează visul

Băiatul ”adoptat” de Gigi Becali și-a urmat visul și acum este interpret de muzică populară. Pe lângă festivalurile și spectacolele unde este invitat, tânărul încearcă să se facă cunoscut și pe canalele de socializare.

„Superbă voce. Felicitări Marian, să-ți trăiască fetița”, „Să ai parte numai de bine, de bucurii și împliniri” și „Felicitări”, sunt o parte dintre comentariile primite de Marian Ursea pe Youtube la piesa intitulată Are tata o fetiță.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, tânărul lucrează enorm pentru a nu-i lipsi nimic copilului său, dar și pentru a renova casa pe care omul de afaceri i-a cumpărat-o la 12 ani. Cântărețul îi este recunoscător lui Gigi Becali care l-a luat sub aripa sa protectoare.

ADVERTISEMENT