Life

Ce s-a ales de mentalistul Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 de Românii au talent. Unde lucrează acum: “Nu e glumă”

Ce s-a ales de mentalistul Cristian Gog, cel care a câștigat sezonul 2 de la emisiunea Românii au talent. Cu ce se ocupă acum.
15.10.2023 | 14:00
Ce sa ales de mentalistul Cristian Gog castigatorul sezonului 2 de Romanii au talent Unde lucreaza acum Nu e gluma
Ce face mentalistul Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 de Românii au talent. Foto Pro tv
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de mentalistul Cristian Gog. El a fost câștigătorul sezonului 2 de Românii au talent. Cu ce se ocupă acesta acum.

Ce face mentalistul Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 de Românii au talent

Mentalistul Cristian Gog a fost câștigătorul sezonului 2 de Românii au talent. Acum 11 ani, el impresiona pe toată lumea cu abilitățile sale de magician.

ADVERTISEMENT

Cristian Gog este și acum în același domeniu care l-a făcut faimos. Mai precis, are propria firmă și activează ca magician. De asemenea, el este invitat la diverse spectacole, inclusiv în afara țării.

„Sunt angajat la firma mea ca magician, nu e glumă, există în Codul meseriilor această profesie”, a mai precizat Cristian Gog.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut cu premiul de la Românii au talent. Face bani frumoși din spectacole

Acesta are și propriul site, unde își prezintă oferta ca entertainer. El este și mentalist, magician, povestitor și mai nou se ocupă și de hipnoză.

Acesta are inclusiv o listă de prețuri din care ne putem da seama că se descurcă foarte cu bine cu banii ca magician. Câștigătorul de la Românii au talent participă inclusiv la nunți.

ADVERTISEMENT

Un spectacol de scenă basic, cu efecte clasice specifice mentalismului și efecte din domeniul magiei, costă nu mai puțin de 1700 de euro pentru 30 de minute.

Un spectacol de 60 de minute, mult mai complex, în care acesta va face și celebrul număr de la Românii au talent în care își va opri inima pentru 3-5 minute costă 2500 de euro. Acesta are și alte tipuri de spectacole, iar cel mai mic preț este la 800 de euro pentru circa o oră.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat emisiunea și premiul de 120.000 de euro, Cristian Gog și-a cumpărat propriul apartament. Acesta locuiește și acum acolo împreună cu soția și cei doi copii.

Tot din banii din premiu acesta a făcut și diverse investiții pentru afacerea sa.

„Am cumpărat lucruri materiale și alte echipamente. Noi magicienii suntem ca niște copii mici, ne place să ne jucăm cu aceste mecanisme chiar dacă nu le arătam publicului.

De asemenea, am investit foarte mult în partea de materiale scrise”, a spus el pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT