Life

Ce s-a ales de Ramona Gabor, femeia adorată de mulți bărbați români. Ce face acum pentru bani sora Monicăi Gabor

Cu ce se ocupă Ramona Gabor, modelul iubit de bărbații din România. Cum își câștigă existența sora mai mică a Monicăi Gabor.
21.07.2023 | 08:10
Ce sa ales de Ramona Gabor femeia adorata de multi barbati romani Ce face acum pentru bani sora Monicai Gabor
Cu ce se ocupă Ramona Gabor, modelul iubit de bărbații din România. Cum își câștigă existența sora mai mică a Monicăi Gabor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Ramona Gabor, femeia adorată de mulți bărbați români. Ce face acum pentru bani sora Monicăi Gabor. Frumoasa șatenă locuiește de circa 12 ani în Dubai, unde se bucură de un statut important.

Cu ce se ocupă Ramona Gabor, modelul iubit de bărbații din România. Cum își câștigă existența sora mai mică a Monicăi Gabor

Ramona Gabor, modelul iubit de bărbații din România, a dezvăluit cu ce se ocupă în Emiratele Arabe. Sora mai mică a Monicăi Gabor a spus cum își câștigă existența, subliniind că are mai multe proiecte în desfășurare.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 34 de ani, originară din Bacău, are o gamă de parfumuri de care este tare mândră. În plus, vedeta și-a construit o viață de lux și opulență care îi permite să călătorească și vine foarte des în Europa.

În România nu vine în fiecare an, ultima vizită fiind în urmă cu mai bine de 2 săptămâni. De fiecare dată alege să meargă pe meleagurile natale și să profite de timpul liber pentru a sta cu sora sa, Alina, și cu nepoții.

ADVERTISEMENT

„Viața în Dubai este foarte bună, prin urmare mi-am construit majoritatea vieții de adult acolo, un oraș care este foarte sigur. De curând mi-am deschis un business. Am o afacere cu parfumuri, e brandul meu.

Sunt distribuite în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Personal, îmi doresc foarte mult să se dezvolte acest brand la nivel internațional, deși pe online în Europa merge foarte bine”, a spus Ramona Gabor pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor, adevărul despre viața sentimentală

Ramona Gabor a spus adevărul despre viața sentimentală. Vedeta este foarte discretă cu planul amoros, dar are inima plină de iubire. Sora mai mică a Monicăi Gabor are un partener de viață de ceva vreme care este exact pe sufletul său.

Frumoasa șatenă nu are imagini cu jumătatea sa pe rețelele de socializare pentru că în trecut a avut parte de multe experiențe neplăcute. Vedeta crede în continuare în acei fluturi din stomac, iubește și este iubită.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să fiu discretă pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a completat Ramona Gabor.

ADVERTISEMENT