Life

Ramona Gabor este îndrăgostită lulea! Vedeta a recunoscut că are un iubit de multă vreme

Ramona Gabor este îndrăgostită lulea! Vedeta a spus că se iubește cu un bărbat de multă vreme, dar vrea să țină totul secret.
08.07.2023 | 11:52
Ramona Gabor este indragostita lulea Vedeta a recunoscut ca are un iubit de multa vreme
Ramona Gabor este îndrăgostită lulea! Se iubește de mulți ani cu un bărbat misterios. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor este îndrăgostită lulea și a povestit unele detalii despre relația ei de iubire. Sora Monicăi Gabor a mărturisit că acum vrea să își țină departe de ochii curioșilor viața amoroasă.

Ramona Gabor este îndrăgostită lulea! Se iubește de mulți ani cu un bărbat misterios

Ramona Gabor a mărturisit care inima plină de iubire și că are o relație de foarte mult timp cu cineva. Deși nu a precizat de câți ani este împreună cu acest bărbat misterios, ea a spus că vrea să păstreze relația doar pentru sufletul ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că vrea să fie discretă pentru că a trecut primul lucruri atunci când era mai tânără și a decis să își expună viața personală.

“Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică.

ADVERTISEMENT

Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău.”, a declarat Ramona Gabor la Wow News.

Cum se înțeleg Ramona și Monica Gabor

Ramona Gabor locuiește în Dubai de 12 ani și povestea că acolo a găsit un trai pe placul său. Ramona Gabor vine și în țară pentru a vizita prietenii și familia care i-au mai rămas aici.

ADVERTISEMENT

Aceasta se întâlnește cu surorile sale și în afara țării. De exemplu, vedeta a spus că cu Monica Gabor se întâlnește și peste hotare.

Cele două sunt apropiate de vârstă și se înțeleg foarte bine. Mai mult, Ramona Gabor spune că vorbește zilnic cu Monica cel puțin o oră.

ADVERTISEMENT

„Cu Monica am o relație la fel de specială, noi suntem mai apropiate de vârstă și de aceea ne e și ma ușor să ne vedem.

Ne întâlnim peste tot, călătorim ș-i vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT