Life

Ce s-a ales de State și Flăcărica din Inimă de Țigan, actorii care au bucurat milioane de români. Ce fac acum Gheorghe Visu și Carmen Tănase

Ce s-a ales de State și Flăcărica din Inimă de Țigan? Gheorghe Visu și Carmen Tănase continuă să fie activi chiar și acum.
15.07.2023 | 08:00
Ce sa ales de State si Flacarica din Inima de Tigan actorii care au bucurat milioane de romani Ce fac acum Gheorghe Visu si Carmen Tanase
Ce s-a ales de State și Flăcărica din Inimă de Țigan. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Telenovela Inimă de Țigan a bucurat milioane de români. Iar State și Flăcărica, cei doi protagoniști, i-au amuzat și ținut cu sufletul la gură pe fanii peliculei. Ce s-a ales cum însă de Gheorghe Visu și de Carmen Tănase?

Ce s-a ales de State și Flăcărica din Inimă de Țigan

Gheorghe Visu are 71 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Actorul care a jucat rolul lui State în Inimă de Țigan este extrem de activ pe internet. Mai mult de atât, acesta joacă și în numeroase piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Are o energie ieșită din comun, astfel că parcă anii ce au trecut nu l-au schimbat deloc. Cea mai recentă peliculă în care a jucat a fost Dosarul 631, din anul 2022. De asemenea, State din Inimă de Țigan a mai jucat și în filmul ”Dragă tată” în anul 2021, dar și în ”Heidi”, din 2019.

Iar dacă ați văzut celebrul film Moromeții 2 din 2018, cu siguranță l-ați observat și pe Gherghe Visu acolo. Chiar și așa, rolul lui State din Inimă de Țigan l-a consacrat. El și Carmen Tănase au făcut o pereche perfectă, iar asta a observat și publicul larg.

ADVERTISEMENT

Dacă am aflat ce s-a întâmplat cu State din Inimă de Țigan, să aflăm și povestea personajului Flăcărica. Carmen Tănase a împlinit anul acesta 62 de ani și la rândul ei, este extrem de activă. Această joacă în numeroase piese de teatru.

Mai mult de atât, ea a obținut și un rol deosebit în serialul ”Clanul” de la Pro Tv. Acolo, Carmen Tănase o interpretează pe Luminița, mama lui Tudor Achim, protagonistul peliculei. Și alte nume mari joacă alături de ea, precum Șerban Pavlu, George Ivașcu, ori George Mihăiță.

ADVERTISEMENT

În ce relații au rămas Gheorghe Visu și Carmen Tănase

Iar acest rol a fost cu adevărat complicat pentru ea. Chiar actrița povestea că în ultima vreme a jucat pe scenă doar comedii. Acum însă, în acest serial este un personaj trist, care suferă, iar rolul este dificil de jucat.

Având în vedere că atât State cât și Flăcărica din Inimă de Țigan sunt activi, mulți se întreabă dacă cei doi mai păstrează legătura. Iată că la un moment dat, Carmen Tănase a vorbit despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Actrița povestea că ea și Gheorghe Visu au rămas în relații bune, dar se văd foarte rar. De asemenea, vorbesc la ocazii, precum zile de naștere, iar în anumite situații știu că pot conta unul pe celălalt.

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere.

Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, povestea celebra actriță Carmen Tănase pentru Viva.ro, la un moment dat.

ADVERTISEMENT