Life

Ce s-a ales de Vlad Ciobanu, cel care a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent 2020. Micuțul impresionează și astăzi

Ce face Vlad Ciobanu, băiatul care a primit premiul de originalitate Românii au talent 2020. Copilul face senzație și acum.
15.10.2022 | 15:47
Ce sa ales de Vlad Ciobanu cel care a castigat premiul de originalitate la Romanii au talent 2020 Micutul impresioneaza si astazi
Ce face Vlad Ciobanu, băiatul care a primit premiul de originalitate Românii au talent 2020. Copilul face senzație și acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de cel care a câștigat premiul de originalitate la emisiunea de talent de la Pro TV, după ce a recitat o poezie patriotică. Micuțul în vârstă de 7 ani, originar din Republica Moldova, impresionează și astăzi.

Ce face Vlad Ciobanu, băiatul care a primit premiul de originalitate Românii au talent 2020. Copilul face senzație și acum

Vlad Ciobanu a câștigat premiul de originalitate de la Românii au talent în 2020. Băiețelul a impresionat juriul și a ridicat publicul în picioare cu versurile poeziei Unire, frați români. Anul următor a revenit pe scena de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Micuțul a intrat în posesia a 10.000 de euro, în urmă cu 2 ani, după ce publicul a apreciat momentul său. Oamenii au fost înduioșați de patriotismul emanat de acesta, care la numai 4 ani știa că recite peste 100 de poezii lungi.

Concurentul de peste Prut continuă să fie o prezență constată în mediul virtual. Are pagini deschise pe Facebook și Instagram și este foarte urmărit pe Youtube, unde recită versuri uimitoare, cu un impact puternic.

ADVERTISEMENT

Părinții au fost cei care i-au deschis canalul, care în momentul de față a depășit milioane de vizualizări. Foarte multe persoane îl urmăresc pe Vlad Ciobanu, ultima poezie încărcată fiind intitulată Eterna mea iubire.

Cine este Vlad Ciobanu de la Românii au talent 2020

Vlad Ciobanu este un copil foarte isteț pentru vârsta sa. La numai doi ani și jumătate a învățat prima poezie, după ce tatăl a început să-i recite în timp ce-i făcea baie. În aceeași perioadă a memorat întregul alfabet.

ADVERTISEMENT

La aproape 3 ani știa să numere până la 100, să citească și să scrie cu majuscule. Tatăl câștigătorului premiului de originalitate de la Pro TV este jurist, în timp ce mama sa este de profesie coregraf. Băiatul are și un frate mai mic.

Potrivit protv.ro, părinții lui Vlad Ciobanu spun că nu îi sperie faptul că au un copil genial, dovadă că la un moment dat l-au mutat la o grădiniță care să se ridice la nivelul său.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, câștigătorul premiului de orginalitate de la Românii au talent 2020 a mai declarat că-i plac foarte mult poeziile lui Florin Piersic. Acesta este motivul pentru care familia vrea să-l îndrume spre actorie.

ADVERTISEMENT