Life

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu, finalist Românii au talent. Andra i-a făcut o promisiune

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu. Acesta a fost finalist la Românii au talent, iar acum i s-a îndeplinit un mare vis, alături de Andra.
25.09.2023 | 10:36
Ce sa intamplat cu Oleg Spinu finalist Romanii au talent Andra ia facut o promisiune
Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu, finalist Românii au talent. Foto Pro tv
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu, finalist Românii au talent. Când încă era la emisiune, Andra i-a promis ceva, iar acum i s-a îndeplinit visul.

Ce s-a întâmplat cu Oleg Spînu, finalist Românii au talent

Oleg Spînu, finalist Românii au talent a impresionat pe toată lumea cu vocea sa. El a reușit să ajungă pe locul 3 în topul preferințelor la emisiune.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a câștigat, Oleg Spînu și-a continuat drumul muzical. Acum, acestuia i s-a îndeplinit un vis după ce Andra și-a ținut promisiunea față de el.

Atunci când era la emisiune, Andra i-a spus că va cânta alături de el pe scenă. Acest lucru s-a întâmplat acum, la un concert la Bacău al artistei.

ADVERTISEMENT

Peripeții pentru Oleg Spînu înainte de a cânta cu Andra

Oleg Spînu a avut parte și de niște peripeții înainte de a cânta cu Andra. Finalistul de la Românii au talent și-a dat seama abia la vamă că avea pașaportul expirat.

Așa că nu a avut ce să facă și să se întoarcă înapoi în Republica Moldova, țara natală, și să-și facă urgent un pașaport.

ADVERTISEMENT

Totul s-a terminat cu bine după mult stres, iar Oleg Spînu de la Românii au talent a ajuns și la concertul cu Andra! Artista i-a făcut o introducere onorabilă pe scenă, cum și-ar dori orice artist.

„El vine din Chișinău. Are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă, că nu mai are pașaport valabil. Vă dați seama că a trebuit să se întoarcă înapoi, să-și facă repede pașaportul și să și ajungă la concert.

ADVERTISEMENT

Ce credeți? A ajuns. E un băiat extrem de talentat. Sunt sigură că l-ați văzut la Românii au talent și vreau să-l primiți cu aplauze pe Oleg Spînu. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”, a declarat Andra la concert.

ADVERTISEMENT
Tags: