Life

Ei sunt ultimii finaliști de la Românii au talent 2023. Concurenții care i-au impresionat pe cei de acasă

Ei sunt ultimii finaliști de la Românii au talent 2023. Concurenții au reușit să ajungă la inimile publicului, astfel că au primit șansa să meargă în marea finală.
06.05.2023 | 00:26
Ei sunt ultimii finalisti de la Romanii au talent 2023 Concurentii care iau impresionat pe cei de acasa
Ei sunt ultimii finaliști de la Românii au talent 2023.
ADVERTISEMENT

Românii au talent 2023 se apropie de final. Iar în această seară am aflat cine sunt ultimii finaliști ai show-ului de talente. Publicul este cel care a decis cine sunt concurenții care merită să meargă în marea finală.

Cine sunt ultimii finaliști de la Românii au talent 2023

Săptămâna trecută am aflat cine sunt primii finaliști de la Românii au talent 2023. Cinci concurenți i-au impresionat pe cei de acasă și au primit șansa de a merge către marea finală.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisacariu. Mai departe, în ultima semifinală a show-ului de talente am putut vedea numere demne de marea finală, iar publicul a avut de unde alege.

Una dintre concurentele preferate ale juraților a fost Taheira Sașa. Adolescenta a avut un număr la înălțime cu adevărat impecabil. Dragoș Bucur nu și-a putut lua privirea de la ea, ba chiar a spus că are toate șansele să câștige Românii au talent. Și nu doar el a fost de aceeași părere. La rândul lor, ceilalți jurați au fost de-a dreptul impresionați.

ADVERTISEMENT

”Nu am cuvinte. E de departe cel mai spectaculos și cel mai pregătit număr din sezonul ăsta. Eu cred că o să câștigi Românii au talent, dacă lumea a fost atentă să vadă complexitatea lucrurilor pe care le-ai făcut”, a spus Mihai Bobonete.

Cei doi concurenți care ar fi meritat un nou Golden Buzz

La rândul ei, Sara Piliego a venit cu un număr de dans excepțional în semifinală. Deși are doar 12, ani, concurenta a reușit să îi impresioneze pe toți jurații. Unii dintre ei au spus de asemenea că și-o imaginează deja în marea finală.

ADVERTISEMENT

”Mie nu îmi vine să cred ce văd la 12 ani. Mi se pare extrem de puternic să mergi până acolo. Nu doar că vrei să arăți nivelul de dans la care ai ajuns, dar vrei să îl implici și într-o cauză”, a spus Andi Moisescu.

Iar un alt număr impresionant din ultima semifinală de la Românii au talent 2023 a fost cel al ucrainenilor Olya & Valera. Aceștia au interpretat un număr acrobatic de-a dreptul spectaculos. Mihai Bobonete a spus că dacă ar fi existat un Golden Buzz, i-ar fi trimis direct în marea finală.

ADVERTISEMENT

”Dacă ar fi existat un Golden Buzz care să ducă un număr în finală direct l-ar fi apăsat fiecare dintre noi în această seară. Este foarte clar că trebuie să ajungeți în finală”, a spus Mihai Bobonete.

Și totuși care sunt ultimii finaliști de la Românii au talent 2023? Conform anunțului făcut de Pavel Bartoș, în marea finală îi vom vedea și pe Taheira Sașa, Olya & Valera, Sandip Brahamin, Sara Piliego, dar și pe Eduard Dragu.

ADVERTISEMENT