Life

Ce s-a întâmplat cu plângerea penală depusă de Carmen Brumă. Mircea Badea: “De-asta îmi plac pensiile speciale”

Ce rezultat a avut Carmen Brumă după ce a depus plângere penală împotriva celor care îi foloseau imaginea. Mircea Badea a reacționat.
06.06.2023 | 19:56
Ce sa intamplat cu plangerea penala depusa de Carmen Bruma Mircea Badea Deasta imi plac pensiile speciale
Ce s-a întâmplat cu plângerea penală depusă de Carmen Brumă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a depus plângere penală în anul 2019, după ce o companie care vinde produse de slăbit s-a folosit de imaginea sa. Cazul s-a rezolvat abia acum, însă nu așa cum și-ar fi dorit vedeta, iar Mircea Badea a reacționat.

Ce s-a întâmplat după ce Carmen Brumă a depus plângere penală împotriva unei companii care se folosea de imaginea ei

La 46 de ani, Carmen Brumă are o siluetă de invidiat. Chiar dacă ea își menține corpul cu un regim alimentar bine pus la punct și sport, s-a văzut în situația în care să-i fie folosită imaginea pentru comercializarea unor suplimente pentru slăbit.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă nu a acceptat acest lucru, astfel că în anul 2019 a mers și a depus plângere penală împotriva companiei cu pricina. În 2022, vedeta încă mai aștepta un răspuns, însă cazul a fost, în aparență, soluționat abia acum.

Spunem în aparență pentru că deși vedeta spera la un rezultat favorabil, mai ales că a așteptat patru ani pentru el, instanța a decis să închidă cazul. La aflarea veștii, Mircea Badea nu a putut să rămână fără reacție.

ADVERTISEMENT

„În pandemie, au chemat-o pe Carmen Brumă la poliție pentru a mai da detalii privind plângerea penală făcută. S-a dus la poliție cu avocat pentru a spune că își menține plângerea și a declarat… că nu mai are nimic de adăugat.

Iar după patru ani… a venit decizia: faptele nu sunt prevăzute de legea penală. Superb sau ce? N-ai cum să nu apreciezi… De-asta îmi plac și pensiile speciale, nesimțite. Surmenaj, tăticule… fabulos!

ADVERTISEMENT

Faptul că în România unul vinde nu știm exact ce, orice, zicând că recomandă, nu știu, Klaus Iohannis… Bine, dacă vindeau orice folosindu-se de imaginea lui Klaus Iohannis sau a Laurei Codruța Kovesi… cred că mi ți-i încingea…”, a spus Mircea Badea despre plângerea penală depusă de Carmen Brumă, conform dcnews.ro. 

Compania s-a folosit și de imaginea altor vedete

Între timp, compania respectivă nu a mai folosit imaginea lui Carmen Brumă pentru a-și vinde produsele, dar s-a reorientat către alte vedete. Amintim că printr-o situație similară a trecut și Monica Anghel. Artista a mers la rândul său la poliție, afirmând că nu vrea ca nimeni să fie pus în pericol.

ADVERTISEMENT

„Cei cu produsul de slăbit au încetat. Au vândut suficient pe spatele meu și m-au lăsat și au făcut publicitate pe spatele altora. Deci în 2020 au încetat cu reclamele mincinoase folosindu-se de numele meu.

Dar nu pentru că a făcut justiția ceva, pur și simplu nu mi-au mai folosit numele”, a dezvăluit anul trecut Carmen Brumă, în momentul în care a fost chemată să ofere explicații despre caz.

ADVERTISEMENT