Sport

Ce s-a întâmplat, de fapt, în vestiarul Rapidului după 1-2 cu Voluntari. Ce le-a transmis Bergodi

Rapid București are un start greu se sezon. Giuleștenii nu au convins în primele patru etape, că se pot lupta la titlu.
08.08.2023 | 21:14
Ce sa intamplat de fapt in vestiarul Rapidului dupa 12 cu Voluntari Ce lea transmis Bergodi
Ce s-a întâmplat, de fapt, în vestiarul Rapidului după 1-2 cu Voluntari. Dezvăluire din interior. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid are doar cinci puncte în primele patru meciuri de Superligă, iar suporterii nu sunt mulțumiți. Elevii lui Cristiano Bergodi au învins doar în meciul cu U Cluj, iar programul viitor este unul dificil: Petrolul, Farul și FCU Craiova sunt următoarele adversare ale echipei.

Ce le-a spus Bergodi în vestiar rapidiștilor

Ultimul meci, cel cu FC Voluntari, pierdut de elevii lui Cristiano Bergodi cu 2-1, a fost o adevărată dezamăgire pentru rapidiști, care vor titlul la finalul acestui an.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu a spus la SUFLET DE RAPIDIST că a fost dezamăgire mare la echipă după meciul cu FC Voluntari. Fotbaliștii nu au fost mulțumiți de felul în care au jucat pe arena “Anghel Iordănescu”.

Cristiano Bergodi a fost total nemulțumit de jocul prestat de elevii săi și le-a ținut un discurs dur după meciul cu FC Voluntari, pe care l-a aavut, de altfel, şi public.

ADVERTISEMENT

Italianul le-a spus jucătorilor că au intrat tricourile pe teren înaintea lor, fiind supărat că aceștia nu s-au ridicat la nivelul meciului.

Absolut, dezamăgire mare, dezamăgit și antrenorul. Nu pot să spun ce discuţii au fost în vestiar pentru că nu ar fi normal. Jucătorii erau foarte dezamăgiți. Dar cum a spus şi public, Bergodi a menţionat că la meciul ăsta au intrat mai întâi tricourile și apoi jucătorii. Asta a crezut el. 

ADVERTISEMENT

Toată lumea se aștepta la mai multă determinare, mi s-a părut diferență mare între jocul prestat la Cluj și cel de la Voluntari. A contat și golul ăsta, secunda 11. A fost o presiune, dai în gol, ca și cum mergi pe bicicletă dar nu înaintezi. 

Vine primul derby și publicul chiar așteaptă. Cu Petrolul e altceva pentru publicul rapidist, noi considerăm ăsta singurul derby“, a spus Lucian Ionescu, la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Despre ce s-a întâmplat în vestiarul Rapidului după înfrângerea cu FC Voluntari a vorbit și Cristiano Bergodi la conferința de presă.

Rapid a început acest sezon cu gândul să câștige titlul, în sezonul ce începe în anul centenarului. Sezonul a fost dat peste cap însă de plecarea lui Adrian Mutu, cu o săptămână înaintea startului sezonului. Cristiano Bergodi i-a luat locul, după ce a stat doi ani la Sepsi OSK.

SUFLET DE RAPIDIST, cu Robert Niță și Lucian Ionescu, poate fi urmărită live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, joi, de la 10:30.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT