News

Reghecampf face botezul fiului, astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a apărut cu ochiul vânăt. Primele imagini de la party. Update

Reghecampf nu a lăsat ca scandalul uriaș cu Anamaria Prodan să-i afecteze planurile pe plan familial. La 48 de ore după bătaia din stradă, are loc botezul fiului antrenorului.
25.09.2022 | 22:26
Reghecampf face botezul fiului astazi la 48 de ore dupa bataia cu Anamaria Prodan Antrenorul a aparut cu ochiul vanat Primele imagini de la party Update
Botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf are loc astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
25-09-2022
15:36

Primele imagini de la petrecere

Au apărut și primele imagini de la petrecerea pe care Laurențiu Reghecampf a dat-o în cinstea micuțului Liam. Antrenorul s-a lăsat fotografiat alături de iubita lui chiar la plecarea de acasă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

De asemenea, imagini a postat și Asiana Peng, aceasta fiind lângă Luca Reghecampf

Și decorurile pe care le-au pregătit Reghecampf și iubita lui sunt unele de poveste. Invitații au apreciat întregul concept.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Carmen Manu-Ionita (@carmenionitaofficial)

Cu o întârziere serioasă au sosit la Clubul Diplomaților și personajele principale. Laurențiu Regehcampf se afla chiar în prima mașină, în timp ce Asiana Peng era în al doilea autoturism.

Luca Reghecampf a postat și el mai multe imagini, în timp ce Laurențiu Reghecampf nu a ratat momentul și a făcut o fotografie alături de mai mulți prieteni și colaboratori de la Neftci Baku

25-09-2022
14:52

Câți oameni sunt pe lista invitaților

FANATIK a aflat că pe lista invitaților se află în jur de 80 de oameni. Vorbim despre nume grele, oameni importanți veniți atât din partea lui Laurențiu Reghecampf cât și a nașului. 

Vă readucem aminte că fondatorul Monolit în România, miliardarul Dragoș Dobrescu a fost cel care l-a creștinat pe micuțul Liam.  

25-09-2022
13:57

Reghe, iubita și micuțul Liam, prima imagine din biserică

A apărut și prima imagine din biserică. Laurențiu Reghecampf alături de iubita lui și micuțul Liam au pozat cu altarul în spate. Pe chipurile celor doi se citește veselia, în timp ce copilul doarme liniștit.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

De remarcat că Reghecampf purta o pereche de ochelari, dar accesoriul nu a putut să ascundă vănătaia pe care acesta a căpătat-o în urma conflictului cu Anamaria Prodan.

25-09-2022
13:35

Laurențiu Reghecampf a schimbat locul în care micuțul Liam va fi creștinat

Laurențiu Reghecampf a arătat că este plin de surprize. Antrenorul a decis să schimbe biserica în care va avea loc evenimentul. Astfel, deși la locul anunțat inițial erau deja câțiva apropiați, dar și o armată de ziariști și oameni de bază, slujba s-a desfășurat într-un alt lăcaș sfânt. 

Cu toate acestea, petrecerea se ține în același loc. Interesant este că și preoții l-au așteptat pe antrenor, dar după ce bodyguarzii au anunțat ce se întâmplă, aceștia și-au strâns lucrurile și au plecat.  

25-09-2022
12:52

Slujba a întârziat cu peste 30 de minute

Slujba în biserică a întârziatmai bine de jumătate de oră. Preoții erau în așteptare, la fel oamenii care asigură paza, însă Laurențiu Reghecampf și familia acestuia nu și-au făcut încă apariția.

Cu toate acestea, oamenii din lăcașul sfânt au continuat să așeze la detaliu fiecare lucru în parte în așteptarea slujbei pentru micuțul Liam

25-09-2022
12:00

Anamaria Prodan, prima reacție despre botezul micuțului Liam

Anamaria Prodan a oferit un prim mesaj legat de botezul micuțului Liam.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

„Noi familia Prodan ii uram celui mic viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei nou ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a notat Anamaria Prodan într-o postare pe o rețea de socializare.

25-09-2022
11:50

Primele imagini cu pregătirile din biserică

FANATIK te ține la curent cu ultimele detalii despre botezul micuțului Liam. În acest moment se fac ultimele pregătiri în biserică. 

Au început deja să sosească primii invitați și în curând va începe slujba.

În luna mai a acestui an, Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a 3-a oară. Corina Caciuc, iubita antrenorului, l-a adus pe lume pe Liam.

Botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf are loc astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan

Cei doi au programat botezul fiului lor în această toamnă. Dată fiind pauza internațională prilejuită de meciurile echipelor, Reghe are câteva zile libere și a dorit să profite de ocazie.

ADVERTISEMENT

Planurile lor au intrat în impas după scandalul uriaș de vineri seara, atunci când antrenorul și fosta parteneră de viață, Anamaria Prodan, s-au bătut în plină stradă.

Cu toate acestea, varianta ca evenimentul special din viața familiei să fie amânat a căzut. FANATIK a aflat și locul unde va avea loc petrecerea micuțului Liam. Naș de botez va fi omul de afaceri Dragoș Dobrescu.

ADVERTISEMENT

La locația exclusivistă din Capitală s-au luat măsuri speciale cu ocazia petrecerii de duminică. Aici nu are acces absolut nimeni în afară de persoanele aflate pe o listă pe care chiar Reghe a avizat-o în prealabil.

Înainte de petrecere este organizat botezul religios. Acesta are loc la o biserică, undeva în jurul prânzului. De aici, toți invitații se vor îndrepta către locul ales.

ADVERTISEMENT

Reghecampf a postat prima imagine cu micuțul Liam

Pe 19 mai, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), pe atunci antrenor al Universității Craiova, devenea tată de băiat pentru a treia oară. Chiar el anunța fericitul eveniment, într-o postare pe rețelele sociale.

În toată această perioadă, antrenorul, ajuns între timp în Azerbaijan, și iubita lui, Corina Caciuc, au fost foarte discreți cu viața personală.

ADVERTISEMENT

Tot într-o zi de 19, dar septembrie, Reghe le-a făcut o surpriză fanilor săi din online. În ziua în care a împlinit 47 de ani, antrenorul a împărtășit cu aceștia prima imagine în care apare alături de iubita lui, Corina Caciuc, și fiul lor de patru luni.

Tot în online, pe Instagram, Corina Caciuc i-a transmis un mesaj special celui care i-a dăruit un băiețel.

”Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris partenera de viață a antrenorului.

ADVERTISEMENT