Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Pești, pe 10 septembrie 2022. Perioadă confuză pentru Raci

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Pești, eveniment astrologic care are loc pe 10 septembrie 2022. Unele zodii au de tras în perioada care urmează.
05.09.2022 | 10:42
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Pesti pe 10 septembrie 2022 Perioada confuza pentru Raci
Lună Plină în zodia Pești pe 10 septembrie 2022: află ce să nu faci. Foto: astrology.tv
ADVERTISEMENT

Luna Plină din zodia Pești, fenomenul de pe 10 septembrie 2022, ne pune în situații care mai de care mai interesante. Vom avea ocazia să alegem corect, cu condiția să avem ochii bine deschiși.

Lună Plină în zodia Pești pe 10 septembrie 2022: ce să nu faci

Iată care sunt sfaturile astrelor pentru zodia ta, cu ocazia producerii Lunii Pline.

Zodia Berbec: Dacă poți să ajuți pe cineva, fă-o într-un mod silențios, fără mare tam-tam. Nu te împăuna cu faptele tale de măreție.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu renunța la ideile tale, chiar dacă unele dintre ele par fanteziste. Dacă ai încredere în tine, mergi până la capăt. Este momentul să demonstrezi că opinia ta poate face diferența.

Zodia Gemeni: Nu exagera cu anumite vicii în perioada asta. Toate aspectele sunt favorabile în cazul tău, doar că este momentul să fii ceva mai atent la stilul tău de viață.

ADVERTISEMENT

Rac: Este o perioadă ceva mai confuză pentru tine din punct de vedere sentimental. Nu lua hotărâri la impuls, nu te complica prea tare și nu ridica tonul la persoana iubită.

Leu: Nu merge prea departe cu prejudecățile. Analizează totul cu mai multă prudență, ascultă, deschide bine ochii. Nu trage concluzii pripite.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Luna Plină te avantajează dacă ai planuri noi. Poate începe o etapă nouă în viața ta, una extrem de fructuoasă.

Astrele sunt de partea Scorpionilor

Balanță: Nu trebuie să te bagi în conflictele altora. Ar fi indicat să stai departe de orice disensiune, chiar dacă ți se cere părerea ori cineva dorește să fii mediator.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Toate cărțile sunt de partea ta. Depinde doar de tine cum joci totul din punct de vedere profesional după data de 10 septembrie.

Săgetător: Nu îi ignora pe cei care au nevoie de tine. Mulți apelează la tine deoarece știu cât de bun și milostiv poți să fii, iar sfaturile tale sunt de real ajutor.

Capricorn: Sentimentele tale sunt destul de împărțite în perioada asta. Ce nu trebuie să faci? Nu lua decizii la nervi. Numără până la 10 înainte să faci sau să spui ceva.

Vărsător: Ai un har special, un talent care iese la iveală în perioada aceasta. Profită de darurile cu care te-a hărăzit Dumnezeu.

Pești: Nu lua decizii pripite pe plan amoros. Este momentul să trăiești fiecare clipă așa cum este.

ADVERTISEMENT