Life

Ce să pui când faci friptura de vită ca să iasă foarte fragedă și gustoasă. Carmen Brumă a dezvălui secretul

Ce să pui când faci friptura de vită ca să iasă fragedă și gustoasă. Secretul dezvăluit de Carmen Brumă. Ingredientele folosite de vedetă.
02.04.2024 | 18:04
Ce sa pui cand faci friptura de vita ca sa iasa foarte frageda si gustoasa Carmen Bruma a dezvalui secretul
Secretul lui Carmen Brumă pentru cea mai bună friptură de vită. Sursa foto: Instagram, Freepik/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a dezvăluit ce trebuie să pui când faci friptura de vită pentru ca aceasta să iasă fragedă și gustoasă. Vedeta a făcut acasă un preparat ca la carte și le-a spus fanilor secretul ei.

Secretul lui Carmen Brumă pentru ca friptura de vită să iasă fragedă și gustoasă. Ce trebuie să pui

Carnea gătită poate fi tare și destul de greu de mestecat atunci când nu este preparată așa cum trebuie. Cu ajutorul unor trucuri, friptura de vită va fi fragedă și va avea un gust delicios.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a încercat aceste trucuri la ea acasă și a decis să le împărtășească și cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale. Vedeta are întotdeauna sfaturi în nutriție pentru fanii ei, dar și trucuri culinare.

Antrenoarea de fitness a reușit să obțină o friptură de vită ca la carte. Secretul stă în marinada cărnii, pentru care ai nevoie de câteva ingrediente.

ADVERTISEMENT

Carnea trebuie lăsată la marinat timp de 24 de ore, într-un recipient închis. Carmen Brumă a enumerat ingredientele pe care să le folosești pentru ca friptura sî-ți iasă la fel de bine. După ce trec cele 24 de ore, totul se pune la cuptor, împreună cu lichidul.

“Am pus carnea la marinat pentru 24 de ore la frigider, într-un recipient închis cu: ulei de măsline, aproximativ 400 de ml linguri de sos de soia, ceapă, usturoi, foi de dafin, piper, sare, boia dulce, țelină, morcov, roșii uscate, apă, astfel încât să acopere totul.

ADVERTISEMENT

După 24 de ore, am pus totul cu capac deasupra (cu tot lichidul) la cuptor, timp de 2 ore, la 150 de grade”, a scris Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

Carmen Brumă friptura vita
Secretul lui Carmen Brumă pentru friptura de vită. Sursa foto: Instagram

Carmen Brumă a spus ce e bine să mănânci în timpul postului

Carmen Brumă vine adesea cu cele mai bune idei de rețete, dar și cu sfaturi pentru persoanele care vor să slăbească sau care țin post. Vedeta nu recomandă mezelurile de post și nici maioneza, deoarece pot fi un pericol pentru siluetă.

ADVERTISEMENT

Carbohidrații în exces trebuie evitați în post. Aceștia se regăsesc în produse precum șnițelele sau hamburgerii de post. Nici dulciurile cu creme sau blaturi de nuci sau alune nu sunt recomandate pentru persoanele care țin post.

În schimb, leguminoasele (linte, mazăre sau fasole), quinoa, nucile și semințele neprăjite reprezintă variante mult mai bune pentru cei care țin post și vor să mănânce sănătos.

ADVERTISEMENT