Fotbal intern

Ce salariu ar vrea Florin Tănase pentru a pleca de la FCSB: ”Vom vedea ofertele”

20.03.2021 | 13:23
Ce salariu ar vrea Florin Tanase pentru a pleca de la FCSB Vom vedea ofertele
ADVERTISEMENT

Impresarul Victor Becali a dezvăluit că mijlocașul Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB dacă va primi un salariu de 1,5 milioane de euro.

Jucătorul transferat de la FC Viitorul în vara lui 2016 nu și-a prelungit contractul scadent în iunie 2023. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că  Tănase este dorit în MLS de New York City FC, însă Gigi Becali ar accepta o mutare doar în schimbul unei sume uriașe.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a anunțat că deocamdată nu a primit nicio ofertă clară.

Florin Tănase, liber să plece de la FCSB dacă primește un salariu de 1,5 milioane de euro

Însă, Victor Becali nu exclude varianta ca golgheterul din Liga 1 să plece în zona Golfului, dacă va primi un salariu de 1,5 milioane de euro, iar finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, va avea o ofertă consistentă.

”Tănase e urmărit, dar acum nu e perioadă de transferuri. Vom vedea când se va deschide. Echipele medii spun ‘Poate prindem un loc de cupe europene, poate ne salvăm de la retrogradare. Putem discuta despre jucători când se termină campionatul’”, a declarat impresarul la emisiunea Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

”Tănase face 27 de ani. Dacă are o ofertă bună din Arabia, dacă i-ar da un salariu de 1,5 milioane de euro pe an și ar cădea la un acord cu Becali, de ce să nu se ducă în zona arabă? La noi se vorbește de echipa națională și dacă mai ești convocat de acolo. Rădoi nu a jucat bine acolo și nu a fost convocat?”, a continuat Victor Becali.

Becali îi îndeamnă pe jucători să meargă în Golf

”Te duci în altă parte și iei 400.000 de euro pe an? Iei 1,6 milioane în patru ani. În zona Golfului iei 6 milioane! După ce se lasă, jucătorul nu trăiește din evoluții sau involuții în carieră. Acolo, dacă joci bine, poți ajunge la 3 milioane de euro pe an. Jucătorii trebuie să trăiască și după fotbal”, a încheiat el.

ADVERTISEMENT

După victoria cu CFR Cluj, Florin Tănase s-a arătat puțin îngrijorat de modul în care FCSB va arăta după această pauză competițională destinată meciurilor echipei naționale, unde formația lui Toni Petrea are nu mai puțin de zece jucători convocați.

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a fost convocat pe selecționerul Mirel Rădoi la prima reprezentativă, iar fostul internațional Lucian Sânmărtean consideră că acesta poate fi omul-cheie în primele meciuri din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,27 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT