Sport

Ce salariu are Rareş Fortuneanu, noul director tehnic al Rapidului! Fostul selecţioner, provocare importantă

Rareş Fortuneanu este noul director tehnic al Rapidului, fiind adus după demiterea lui Kim Rasmussen. Este o provocare importantă pentru fostul selecţioner, care va fi plătit pe măsură.
24.09.2023 | 18:13
Ce salariu are Rares Fortuneanu noul director tehnic al Rapidului Fostul selectioner provocare importanta
Ce salariu are Rareş Fortuneanu, noul director tehnic al Rapidului! Fostul selecţioner, provocare importantă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid are un început greu de sezon. Giuleştencele nu au un debut grozav nici în campionat şi nici în Champions League, ceea ce i-a determinat pe şefii clubului să facă schimbări la nivelul conducerii tehnice.

Ce salariu are Rareş Fortuneanu, noul director tehnic al Rapidului!

Kim Rasmussen şi Bo Rudgaard au fost demişi după eşecul din campionat cu CSM Bucureşti, scor 21-25, iar în locul lor a fost adus pe postul de director tehnic Rareş Fortuneanu, fostul selecţioner al naţionalei masculine a României.

ADVERTISEMENT

David Ginesta Montes, fostul secund al lui Carlos Viver, rămas în club după destituirea ibericului, a rămas în club şi a preluat postul de antrenor principal, în încercarea de a redresa echipa după startul slab.

Rareş Fortuneanu a fost antrenor la echipa franceză St. Raphael între 2019 şi 2022, iar pasul spre Rapid reprezintă o altă provocare. Din informaţiile FANATIK, Fortuneanu câştigă 8000 de euro lunar în Giulești.

ADVERTISEMENT
David Ginesta Montes i-a luat locul lui Kim Rasmussen pe banca Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
David Ginesta Montes i-a luat locul lui Kim Rasmussen pe banca Rapidului. Sursa: sportpictures.eu

Rareş Fortuneanu, la un pas de calificare la Euro cu România!

Bistriţeanul a fost selecţionerul României între 2019 şi 2021, fiind la un pas să îi califice pe “tricolori” la Campionatul European din 2022, dar dubla de coşmar cu Kosovo, în care România a obţinut un singur punct, a interzis acest vis.

Staff-ul Rapidului s-a întărit în această vară cu un transfer de la CSM Bucureşti. Mehmedalija Mulabdic, antrenor de portari al “tigroaicelor” în stagiunile precedente, a fost transferat la rivală.

ADVERTISEMENT

Dar, noua echipă tehnică trebuie să producă rezultate foarte repede, în condiţiile în care Rapidul a ajuns în sezonul trecut până în sferturile de finală din Champions League. Giuleştencele vor să intre în actuala stagiune şi în lupta la titlu.

Rapid a câştigat titlul în 2022!

Astfel că, noul staff, condus de Rareş Fortuneanu, va avea linişte cât vor fi rezultate la club. Dacă Rapid nu îşi revine, toţi sunt în pericol să aibă soarta lui Kim Rasmussen, schimbat după o lună de la startul sezonului.

ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat titlul în 2022, dar în stagiunea precedentă nu a putut să îşi măsoare forţele cu CSM Bucureşti, “tigroaicele” reuşind să câştige titlul de o manieră clară, fără să sufere nicio înfrângere.

  • 44 de ani are Rareş Fortuneanu
  • 8000 de euro este salariul lunar al noului director tehnic de la Rapid
ADVERTISEMENT