Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce șanse are FCSB în derby-ul din Gruia cu liderul campionatului? „Presiunea e mai mare pe CFR Cluj!”. Video Exclusiv

CFR Cluj primește vizita celor de la FCSB în derby-ul etapei cu numărul 24 din SuperLiga. Șansele roș-albaștrilor în meciul din Gruia au fost analizate la Fanatik SuperLiga.
04.02.2023 | 23:37
Ce sanse are FCSB in derbyul din Gruia cu liderul campionatului Presiunea e mai mare pe CFR Cluj Video Exclusiv
Șansele FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj au fost analizate la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB caută să se redreseze după înfrângerea pe Arena Națională contra Farului din etapa trecută, scor 2-3. Roș-albaștrii au o misiune grea împotriva CFR-ului în Gruia, duminică, 5 februarie, ora 21:00. Șansele echipei antrenate de Mihai Pintilii au fost analizate în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Stoichiță a analizat șansele FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj: „Duel între focuri de artificii și rigurozitatea lui Dan Petrescu”

FCSB se deplasează la Cluj fără Joyskim Dawa, care a văzut cartonașul roșu în meciul cu Farul și a fost aproape să fie dat afară din lotul roș-albaștrilor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, dar și fără Florinel Coman, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, consideră că presiunea mai mare va fi pe CFR Cluj, care are misiunea de a-și consolida jocul și poziția din clasament. Totodată, directorul tehnic din cadrul FRF a menționat invincibilitatea pe care ardelenii o au la fazele fixe.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Există acest haos și trebuie să spunem că există. Duce la momente care pot face diferențe datorită valorii individuale. Eu am fost și la meciul CFR-ului cu Voluntari, care a fost un meci în care câștigătoarea a fost decisă de o fază fixă, mă rog.

ADVERTISEMENT

Dacă stai să te gândești la moment, e greu de dat un pronostic. Eu am mai văzut meciuri între CFR și FCSB în care, chiar la Cluj, a reușit să câștige FCSB, acum în ultimii ani. E interesant duelul pentru că o să fie un duel între focuri de artificii pe care îl lansează FCSB în anumite momente ale jocului și rigurozitatea lui Dan Petrescu”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Mihai Stoichiță, convins că presiunea va fi pe CFR în derby-ul cu FCSB: „Meciul nu se termină egal”

În cadrul emisiunii moderate de Horia Ivanovici s-a vorbit despre slăbiciunea roș-albaștrilor în zona defensivă, problemele fundașilor fiind evidențiate și de Mihai Stoichiță. Oficialul Federației Române de Fotbal consideră că, prin poziția pe care o are în clasament, CFR-ul este echipa aflată sub presiune.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum vor rezista cei de la FCSB la jocul loviturilor fixe al celor de la CFR Cluj. Contra Clujului e foarte greu când trebuie să stai în fața lor la un corner sau o lovitură liberă din lateral, o fază fixă. Aici va fi foarte greu pentru FCSB. 

Nu trebuie să omiteți starea psihologică a celor două echipe. Rețineți ce vă spun, presiunea pe CFR mi se pare mai pare față de presiunea pe FCSB.

ADVERTISEMENT

CFR-ul este cu Gică, cu Farul la un pas de titlu, să zicem, prin poziția în clasament pe care trebuie să o consolideze meci de meci, pe când cei de la FCSB încearcă să prindă ritmul echipelor care sunt în fața lor.

(n.r. e mai ușor pentru echipele care vin din spate) Eu cred că da. Nu pot să dau pronosticuri, dar meciul ăsta nu se termină meci egal. (CFR-ul are avantajul fazelor fixe) Clar”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB caută revanșa în fața CFR-ului după înfrângerea din meciul tur

În meciul tur, care a avut loc la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1 pe Arena Națională.

Fără Compagno și Olaru pe gazon, care s-au ciocnit grav în startul meciului cu Chindia Târgoviște și au fost la un pas de tragedie, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, roș-albaștrii s-au văzut învinși după singurul gol al partidei marcat de Rangelo Janga în minutul 69.

În prezent, CFR Cluj ocupă primul loc în SuperLiga, cu 50 de puncte după 23 de partide, în timp ce FCSB se află pe locul 4, cu 41 de puncte în tot atâtea partide.

ADVERTISEMENT