Life

Ce schimbare de look și-a făcut Dana Rogoz. Fanii au fost încântați: „Natural 100%”

Cum arată Dana Rogoz după o schimbare de look. Vedeta este adepta stilului natural, lucru apreciat de fani și de această dată. Inclusiv vedetele i-au făcut complimente.
24.06.2022 | 14:09
Ce schimbare de look sia facut Dana Rogoz Fanii au fost incantati Natural 100
Cum arată Dana Rogoz după o schimbare de look. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și-a făcut o schimbare de look. Actrița a îndrăznit să iasă din zona de confort și să se bucure de vară cu o tunsoare nouă!

Cum arată Dana Rogoz după o schimbare de look

Dana Rogoz a decis să își facă o schimbare de look. Totuși, aceasta nu a optat pentru o modificare dramatică a aspectului său, ci doar a decis să își facă breton.

ADVERTISEMENT

Adepta stilului natural, Dana Rogoz nu s-a aventurat prea mult nici de aceasta dată. După ce s-a tuns, vedeta și-a făcut și niște bucle la salon.

Noul look a fost apreciat de fani, care i-au spus actriței că îi stă foarte bine, dar și de vedete. Printre cele care au complimentat-o pe actriță au fost Alina Ceușean, Adela Popescu sau Inna.

ADVERTISEMENT
Dana Rogoz schimbare look
Dana Rogoz schimbare look. Foto: Instagram

„Opa, cine are tunsoare nouă! O iubesc!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. „Îmi place mult, mult”, a scris Adela Popescu.

O fană chiar a vrut să știe ce vopsea a fost folosită, dar, spre dezamăgirea ei, culoarea Danei Rogoz este cea de la mama natură: „E părul meu natural 100%”.

ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă Dana Rogoz

După ce a împlinit vârsta de 30 de ani, Dana Rogoz a mărturisit că a început să ia măsuri pentru a se menține în formă.

Vedeta a văzut că organismul ei nu mai are un metabolism atât de eficient, așa că a decis să aibă mai multă grijă de ea.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz face mult sport, fie la sală, fie acasă, se plimbă pe jos și în ceea ce privește mâncarea, evită prăjelile.

„Da, absolut, chiar simt schimbarea. Pot să zic că acum am grijă. Fie merg constant la sală, fie fac acasă exerciții dacă nu am timp, sunt un om activ.

Merg mult pe jos, dar nici nu trăiesc în sală, nu-mi permite timpul. Am mai multă grijă cu ce mănânc, evit prăjelile, urmez regulile de bun simț”, a dezvăluit Dana Rogoz pentru Viva.

ADVERTISEMENT
Tags: