Life

Ce se ascunde în telefonul vedetelor! Valentina Pelinel și-a expus cu mândrie galeria foto: „Sunt fericită”

Vedetele și-au lăsat telefonul la control! Ce se ascunde în galeria foto a Valentinei Pelinel, soția lui Cristi Borcea?
21.10.2022 | 13:49
Ce se ascunde in telefonul vedetelor Valentina Pelinel sia expus cu mandrie galeria foto Sunt fericita
Valentina Pelinel a dezvăluit ce se ascunde în telefonul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Telefoanele vedetelor au fost luate la control în emisiunea Vorbește lumea. Printre numele celebre care i-au lăsat pe reporteri să le analizeze galeria foto se numără și Valentina Pelinel. Actuala soție a lui Cristi Borcea s-a mândrit cu ultima imagine realizată.

Valentina Pelinel a dezvăluit ce se se ascunde în telefonul său. Soția lui Cristi Borcea, mândră de ultima fotografie realizată

În ediția de vineri, 21 octombrie 2022, a emisiunii Vorbește lumea, mai multe vedete de la noi și-au lăsat telefonul controlat de reporterii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără și Valentina Pelinel. Fostul model a acceptat să le arate tuturor ce se ascunde în galeria sa foto, mai ales că era și extrem de mândră.

Ultima fotografie realizată de soția lui Cristi Borcea îl înfățișa pe fiul lor, Milan, în vârstă de cinci ani, la orele de karate.

ADVERTISEMENT
valentina pelinel copil
Valentina Pelinel a arătat ultima poza din telefon.
Foto: captură Pro TV

„Am fost cu băiețelul meu la karate. Sunt foarte fericită că a început să facă karate și la școală, dar și cu buna mea prietenă și antrenoarea mea de fitness.

Uite poza! E drăguț?”, a susținut Valentina Pelinel, cu un zâmbet larg pe chip.

Valentina Pelinel și fostul acționar de la Dinamo mai au împreună două fete, Indira și Rania, și, cu toate că se bucură din plin de rolul de părinți, frumoasa blondină a mărturisit că nu se vede mamă pentru a patra oară.

ADVERTISEMENT

Cum o ajută pe Adina Buzatu pozele să se mențină în formă: „Iau atitudine”

O altă vedetă care nu s-a sfiit să arate ultima fotografie realizată cu telefonul mobil a fost Adina Buzatu. Creatoarea de modă a imortalizat momentul în care era la sală pentru că, spune ea, pozele o ajută să se mențină în formă.

„Oamenii care merg la sport trebuie să-și facă și o poză. Chiar am luat niște kile și eu imediat reacționez. Cum pun un pic, cum iau atitudine, și pozele te ajută, pentru că le vezi.

ADVERTISEMENT

De multe ori te urci pe cântar, nu realizezi, dar când vezi în poză că ceva s-a rotunjit…o porție mai puțin la mâncare și se rezolvă”, a dezvăluit Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT