Life

Ce se întâmplă cu America Express. Emisiunea și-ar putea schimba numele în Africa Express din sezoanele următoare. Cine i-a dat de gol pe șefii Antenei 1

America Express se transformă în Africa Express? Dezvăluirea făcută de o vedetă de la Antena 1 despre renumitul reality show.
20.03.2023 | 12:10
Ce se intampla cu America Express Emisiunea siar putea schimba numele in Africa Express din sezoanele urmatoare Cine ia dat de gol pe sefii Antenei 1
America Express se transformă în Africa Express? Dezvăluirea făcută de o vedetă de la Antena 1 despre renumitul reality show. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu show-ul de pe Drumul Aurului. Emisiunea și-ar putea schimba numele din sezoanele următoare. Cine i-a dat de gol pe șefii Antenei 1 care pregătesc în momentul de față castingul pentru vara lui 2023.

America Express se transformă în Africa Express? Dezvăluirea făcută de o vedetă de la Antena 1 despre renumitul reality show

America Express se transformă în Africa Express? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor în prezent, după ce o vedetă de la Antena 1 a făcut o dezvăluire neașteptată despre renumitul reality show moderat de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, care face echipă cu iubita sa, Doina Teodoru, pe Drumul Aurului, i-a dat de gol pe producătorii emisiunii, Mona Segall și Robert Lionte. În altă ordine de idei, cei doi susțin că cel mai scump sezon a fost cel actual.

„Sorin (nr: Sorin Bontea) a fost la Asia Express, eu sunt la America Express, Florin (nr: Florin Dumitrescu) o să fie la Africa Express. Să vezi ce o să-l alerge elefanții prin Africa”, a spus juratul de la Chefi la cuțite, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea următorul sezon de la America Express are deja conturate câteva idei. Producătorii de la Antena 1 au ales o parte din traseul competiției care se va filma în țări precum Columbia, Ecuador și Argentina.

America Express, sub semnul schimbărilor

Producătorii de la America Express nu exclud eventualele schimbări pentru sezoanele următoare, mai ales că au luat în calcul chiar și varianta de a filma în Europa. Decizia a fost luată în timpul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„S-ar putea să se schimbe, dar deocamdată avem pe listă: Columbia, sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe (n.r. în siguranță), din contră. Ecuador și Argentina. Nu am exclus acest titlu în pandemie (n.r. Europa). 

Ne gândeam chiar și am și început în Europa, dar e mai interesant… Africa a fost o variantă la un moment dat. Depindem foarte mult de cât de populate sunt zonele pentru că nu-ți poți permite să mergi ore și ore prin deșert. 

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să faci conținut de care ne trebuie și de care avem nevoie”, au spus Mona Segall și Robert Lionte în podcastul Fain și simplu, unde au dezvăluit că toată echipa semnează un contract de confidențialitate și nimeni nu are voie să divulge numele câștigătorului, deși mai există zvonuri.

ADVERTISEMENT