Sport

Ce se întâmplă cu Andrei Ivan după ce a fost schimbat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Ce i-a transmis staff-ul medical. Exclusiv

Andrei Ivan a fost înlocuit în minutul 60 al partidei Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești, scor 2-1, după ce atacantul oltenilor a acuzat dureri în zona șoldului.
16.10.2022 | 12:47
Ce se intampla cu Andrei Ivan dupa ce a fost schimbat in Universitatea Craiova  Petrolul 21 Ce ia transmis stafful medical Exclusiv
Veste extraordinară pentru Universitatea Craiova! Verdictul staff-ului medical în privința lui Andrei Ivan. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi răsuflă ușurat după victoria obținută în minutele de prelungire cu Petrolul Ploiești, scor 2-1, grație golului lui Rivaldinho. Tehnicianul Universității Craiova a primit vești bune de la staff-ul medical al oltenilor în privința golgheterului echipei, Andrei Ivan.

Veste extraordinară pentru Mirel Rădoi. Verdictul medicilor în cazul lui Andrei Ivan, după accidentarea din Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești 2-1

FANATIK a aflat verdictul medicilor în cazul lui Andrei Ivan, care a părăsit terenul în minutul 60 al partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Atacantul „Științei” a acuzat dureri după un duel cu unul dintre jucătorii ploieștenilor, iar Mirel Rădoi nu a vrut să riște o accidentare gravă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă vârful „alb-albaștrilor” a ieșit șchiopătând de la vestiare, după meci, nu sunt probleme serioase în ceea ce îl privește. Din informațiile FANATIK, Andrei Ivan are doar o lovitură la șold și ar putea juca inclusiv în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, miercuri, meci de Cupa României. Rămâne de văzut dacă Mirel Rădoi va decide, totuși, să îl menajeze pentru partida din weekend din SuperLiga.

Atacantul Universității Craiova este la al treilea meci după accidentarea suferită în confruntarea cu CFR Cluj, scor 0-2, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Din cauza rupturii musculare din confruntarea cu trupa lui Dan Petrescu, Andrei Ivan a ratat convocarea la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan este unul dintre cei mai importanți jucători ai Universității Craiova, fiind golgheterul echipei cu patru goluri marcate. În această vară atacantul oltenilor a ratat un transfer spectaculos la Bordeaux în Franța, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

  • 12 meciuri a strâns Andrei Ivan în acest sezon din SuperLigă
  • 4 goluri a marcat vârful oltenilor
  • 2 milioane de euro este cota atacantului român, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic se apropie de revenirea la Universitatea Craiova: „Recuperarea este ușoară, nu este lungă”

Bosniacul din atacul Universității Craiova așteaptă să revină pe stadionul „Ion Oblemenco”, după accidentarea suferită în meciul cu FC Hermannstadt. Elvir Koljic a declarat că procesul de recuperare decurge bine și nu este unul dificil.

„Recuperarea merge bine și sper ca într-o lună să pot să joc. Încerc să fiu cel mai bun în fiecare meci, dar va fi mai greu după accidentare, dar o să revin și sper să revin în cea mai bună formă. Operația am făcut-o pentru că recuperarea este ușoară, nu este lungă”, a spus Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

„A trecut o lună și sper ca într-o lună să revin pe teren. Ultima lună a fost puțin mai grea după operație, dar nu am întâmpinat nicio problemă și recuperarea decurge bine. În fiecare zi mă simt mai bine și ușor, ușor încep să fac antrenamente și cu echipa. La orice accidentare suporterii au fost cu mine, împreună cu echipa, staff-ul și familia”, a mai spus atacantul oltenilor.

Elvir Koljic a avut o serie de accidentări grave la Universitatea Craiova și speră să nu mai aibă probleme de sănătate în viitor. Acesta a mărturisit că revenirea pe suprafața de joc va fi grea, însă suporterii și coechipierii îi pot da puterea necesară.

“Puterea mi-o dau suporterii, echipa și familia. Pentru mine este important să joc bine aici și sper să fie ultima accidentare. Sper să ajut echipa, să joc și să mă simt mai bine”, a declarat vârful „Științei”.

  • 7 meciuri a jucat Elvir Koljic la Universitatea Craiova în acest sezon
  • 1,4 milioane de euro este cota atacantului bosniac

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru ”2 solist” la UTA Arad – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: