Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu Damjan Djokovic la FCSB: “Nu-l mai acceptă ceilalţi din vestiar!”

Analiștii Fanatik au vorbit despre ce se întâmplă cu Damjan Djokovic la FCSB, fotbalist care începuse bine sezonul pentru vicecampioana României.
24.09.2023 | 12:29
Ce se intampla cu Damjan Djokovic la FCSB Nul mai accepta ceilalti din vestiar
Ce se întâmplă cu Damjan Djokovic la FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic începuse bine sezonul pentru FCSB, însă acesta a ajuns să fie rezervă, iar la meciul cu Hermannstadt, scor 2-2, când a fost titular, a fost înlocuit la pauză, situația sa fiind analizată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce se întâmplă cu Damjan Djokovic la FCSB

Situația lui Damjan Djokovic la FCSB a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dănuț Lupu fiind de părere că mijlocașul croat nu e acceptat de vestiarul „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

„E și el la final de carieră. A început foarte bine, dar nu știu, nu pot să îmi dau seama. Trebuie să recunoaștem, e un jucător cu experiență, încă mai poate să joace un an sau doi, dar nu știu ce e în interiorul echipei.

Eu cred că atât timp cât îl ține rezervă, nu îi convine. Ca jucător străin, trebuie să te accepte și ceilalți, iar eu cred că s-a întâmplat ceva de nu-l mai acceptă și ceilalți.

ADVERTISEMENT

Nu se mai simte el, nu cred că mai are chef să joace. S-a întâmplat ceva în vestiar. Când intri, trebuie să ai caracter și să demonstrezi că merită să joci, dar nu cred că-l mai acceptă vestiarul”.

„Poate că e și vina lui Thomas Neubert!”

„Poate că e și vina lui Thomas Neubert și a programului său, iar acum poate nu mai are tonus muscular. E o problemă, ne uităm la Băluță, e supraîncărcat”, a spus și Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

„Poate să facă diferența oricând. Posibil să nu facă organismul lui. E un jucător care nu aleargă mult în teren. Nu mai e Djokovic de la CFR Cluj, acum joacă numai la siguranță, nu l-am mai văzut cu diagonale. E prea mare diferența de formă”, a spus Bănel Nicoliță.

„Djokovic la CFR era titular indiscutabil, nu prea puteai să-i sufli în ciorbă. Probabil n-a fost pregătit mental să vină la FCSB, un loc, în care se petrec multe. Noi nici nu știm ce face în afara stadionului, dar putem vedea că atunci când a fost pe teren Djokovic cu Hermannstadt, sibienii au avut mai multe ocazii.

ADVERTISEMENT

Poate că a venit la FCSB cu gândul că o să fie titular, ori la FCSB postul de titular îl are asigurat doar Dawa, în rest nimeni”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce se INTAMPLA cu Damjan Djokovic la FCSB | VERDICTUL analistilor Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT