Life

Ce se întâmplă cu Doina Teodoru de când este împreună cu Cătălin Scărlătescu: “Nu îmi vine să experimentez”

Doina Teodoru a spus ce se întâmplă cu ea de când a început relația cu Cătălin Scărlătescu. La ce activitate a renunțat actrița.
26.12.2023 | 15:20
Ce se intampla cu Doina Teodoru de cand este impreuna cu Catalin Scarlatescu Nu imi vine sa experimentez
Ce nu mai face Doina Teodoru de când este împreună cu Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a dezvăluit ce se întâmplă cu ea de când formează un cuplu cu Cătălin Scărlătescu. Actrița nu mai face un lucru pe care obișnuia să-l facă acum mult timp.

Ce se întâmplă cu Doina Teodoru de când are o relație cu Cătălin Scărlătescu. Activitatea la care a renunțat

Fostul jurat de la Chefi la Cuțite are, de ceva timp, o relație cu Doina Teodoru, alături de care a mers la America Express. Cei doi se înțeleg foarte bine și fac diverse activități împreună.

ADVERTISEMENT

Cu toate că bucătarul o lasă pe partenera lui să gătească, actrița nu se simte bine să facă acest lucru în preajma lui. Înainte de relația cu chef Scărlătescu, Doina Teodoru gătea destul de mult și îi plăcea să încerce lucruri noi în bucătărie.

În prezent, Cătălin Scărlătescu îi gătește partenerei sale și chiar îi pune mâncarea la pachet atunci când are filmări. Bucătarul a fost mai puțin ocupat în ultima vreme, de când nu mai face parte din juriul Chefi la Cuțite, așa că îi face și cafeaua de dimineață Doinei.

ADVERTISEMENT

“El mă lasă să gătesc, dar nu îmi vine mie să gătesc! Mă simt un pic complexată, nu îmi vine să experimentez, nu îmi vine să îmi dau drumul la magia mea în bucătărie. Înainte să fiu cu Cătălin, îmi plăcea să gătesc, să experimentez.

Îmi plăceau combinațiile mai ciudate. Mai nou, îmi gătește el mie, pentru că, înainte, nu avea timp de absolut nimic. Mai mult decât atât, îmi dă pachețel la filmare.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericită și colegii mei, la fel! Se trezește dimineața de multe ori și îmi face câte o cafea!”, a declarat actrița pentru Playtech Știri.

Cum arată o zi normală pentru cei doi îndrăgostiți

Cătălin Scărlătescu are multe activități, chiar dacă nu mai filmează pentru Chefi la Cuțite. Doina Teodoru se trezește destul de devreme, pentru a ajunge la filmările serialului Camera 609.

ADVERTISEMENT

Cei doi se mai întâlnesc seara, dar actrița ajunge și mai târziu acasă, dacă are spectacole după filmări. Doina Teodoru este destul de ocupată, dar ea și celebrul bucătar mai au timp pentru ei atunci când aceasta nu are spectacole.

Chiar dacă nu mai are de filmat pentru Chefi la Cuțite, face în continuare foarte, foarte multe lucruri. Mă așteptam să fie mult mai liber, dar nu este.

O zi normală din viața noastră sună cam așa: eu mă trezesc la 5 dimineața, la 6 ies pe ușă ca să ajung la 7 la filmări. Ne mai vedem acasă pe la 9,10 seara. Termin filmările, se întâmplă să am și spectacole după și ajung mai târziu.

Dacă nu am spectacol după filmări, reușim cumva să avem timp și pentu noi. Nu avem încontro, trebuie să combinăm munca cu viața personală, că asta este. Eu sunt actriță, am spectacole și în weekend”, a mai spus iubita lui Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT