Life

Ce se întâmplă cu familia Irinei Fodor după ce aceasta a plecat să filmeze America Express 2024. „Eu am în grijă copilul, casa, mâncarea”

Cum se descurcă familia Irinei Fodor după ce aceasta a plecat să filmeze America Express 2024. Răzvan Fodor a spus adevărul.
20.06.2023 | 14:22
Ce se intampla cu familia Irinei Fodor dupa ce aceasta a plecat sa filmeze America Express 2024 Eu am in grija copilul casa mancarea
Cum se descurcă familia Irinei Fodor cât ea filmează pentru America Express. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor filmează în prezent pentru America Express 2024, iar în lipsa sa soțul și fiica lor trebuie să se descurce de unii singuri. Răzvan Fodor a dat detalii despre cum stă situația în familia lor la momentul actual.

Ce se întâmplă cu soțul și fiica Irinei Fodor în timp ce ea filmează pentru America Express 2024

La sfârșitul lunii mai, Irina Fodor și-a făcut bagajele și a plecat pentru câteva săptămâni de acasă pentru a filma America Express 2024. Acasă au rămas soțul său, Răzvan Fodor, și fiica lor în vârstă de 12 ani. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu le este ușor în lipsa prezentatoarei de la Antena 1, Răzvan Fodor a mărturisit că se descurcă, mai ales că nu este pentru prima dată când aceasta este plecată, dat fiind faptul că se află deja la al treilea sezon al emisiunii.

Până când filmările America Express 2024 se vor încheia, toate responsabilitățile sunt pe umerii lui Răzvan Fodor, iar acesta a dezvăluit că vorbește cu soția lui de fiecare dată când are ocazia, dar nu se gândește să o viziteze.

ADVERTISEMENT

„Am de așteptat, undeva la sfârșitul lunii iulie de-abia se întoarce și până atunci eu am în grijă  copilul, cățelul, purcelul, casa, mâncarea, educația, niște meditații și tot așa. Mă descurc și fii-mea deja e un pic mai mare.

Adică își face și ea foarte multe lucruri singură la 12 ani. Dar, na, trebuie să o supraveghez… Cu Irina vorbesc în fiecare zi în funcție de fusul orar care este între noi. E prea la capătul pământului ca să o vizitez. Și nu am de ce pentru că ei acolo filmează, nu e distracție”, a declarat Răzvan Fodor, conform click.ro. 

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor gătește pentru fiica lui și a Irinei

De altfel, cât timp Irina lipsește, Răzvan Fodor se asigură că Diana, fata lor, este îngrijită așa cum trebuie și îi gătește aproape zilnic. Îl ajută mult și faptul ca fetița nu este pretențioasă, dar spune că asta nu a ținut de noroc.

„Gătesc! Avem tot timpul mâncare. De fapt, eu cu asta îmi bat capul, să fie în fiecare zi mâncare proaspătă. Cam în fiecare zi gătesc ceva sau ceva care să se mai poată mânca maxim a doua zi. Fii-mea nu e pretențioasă deloc.

ADVERTISEMENT

Pentru că am fost și eu și Irina destul de sănătoși la cap și nu i-am dat alternative. Asta este greșeala numărul 1 a părinților! Părinții dau alternative copiilor, dacă nu mănâncă nici de-aia, nici de-aia , nici de-aia, sigur vrea o pizza, ori treaba asta nu se face”, a completat soțul prezentatoarei America Express 2024.

Pe de altă parte, când Irina Fodor va reveni din America, nu va avea prea mult timp de stat acasă, căci Răzvan a planificat o excursie cu barca împreună cu Adela Popescu și Radu Vâlcan. „Pentru ei e pentru prima oară, eu am fost deja de 7 ori și i-am atras în povestea asta”, a completat soțul vedetei Antena 1.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”