Life

Ce se întâmplă cu văduva lui Marin Moraru la 7 ani de la moartea actorului: ”Nu vreau să râdă lumea de mine”

Marin Moraru s-a stins în viață în urmă cu șapte ani. Ce se întâmplă însă cu soția sa, Lucia Popescu Moraru? Aceasta a făcut dezvăluiri emoționante.
12.09.2023 | 11:38
Ce se intampla cu vaduva lui Marin Moraru la 7 ani de la moartea actorului Nu vreau sa rada lumea de mine
Ce se întâmplă cu soția lui Marin Morar la șapte ani de la moartea actorului. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marin Moraru s-a stins din viață în urmă cu șapte ani. Regretatul actor avea 79 de ani și s-a luptat cu o boală nemiloasă. Ce s-a ales însă de soția acestuia, Luciana Popescu Moraru?

Ce se întâmplă cu văduva lui Marin Moraru la șapte ani de la moartea actorului

Marin Moraru și soția lui, Lucia Popescu Moraru, au fost împreună vreme de 52 de ani. S-au cunoscut în 1964, iar o poveste frumoasă de dragoste a început atunci.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult și a avut loc și cererea în căsătorie, dar și nunta. După mai bine de cinci decenii împreună însă, în vara anului 2016, Marin Moraru s-a stins din viață.

Era internat de mai multe zile la spital, iar în final a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Iar evenimentul a fost cu adevărat unul marcant pentru soția lui. Lucia Popescu Moraru a trăit un adevărat șoc la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut de la moartea lui Marin Moraru. Soția lui însă îl visează și astăzi. Aceasta s-a retras din activitate, petrece timp acasă, însă nu l-a uitat nici acum pe cel care i-a fost partener jumătate din viață.

Lucia Popescu Moraru încă își visează soțul

Sunt momente, spune ea, în care își simte soțul aproape. De asemenea, sunt și nopți în care pur și simplu îl visează. Toate aceste lucruri însă au ajutat-o pe Lucia Popescu Moraru să traverseze această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să râdă lumea de mine, dar încă îl mai visez. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite. Doar îl visez. Nu-mi amintesc să-mi spună ceva sau mai știu eu ce nebunii, cum am mai citit sau aflat prin diverse părți.

Alteori mi se întâmplă să-l simt prezent lângă mine. Doar o prezență foarte plăcută, așa cum știa el să se facă simțit. Atât și nimic mai mult! Dar tocmai acest lucru m-a făcut, cel mai probabil, să pot să depășesc despărțirea de el”, a spus soția lui Marin Moraru, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Printre altele, aceasta a mai vorbit și despre prietenia dintre soțul ei și Gheorghe Dinică. Menționăm că cel din urmă s-a stins din viață în 2009. Iar pentru actorul Marin Moraru, momentul a fost unul marcant.

Cei doi au colaborat decenii întregi, au urcat pe scenă împreună și erau și prieteni buni. Drept urmare, atunci când Gheorghe Dinică a murit, regretatul actor a fost afectat destul de tare.

ADVERTISEMENT