Life

Ce se întâmplă cu Viorel Lis: ”Am sunat pe la uși pe la vecini”. Oana Lis, dezvăluiri de ultimă oră

Viorel Lis a suferit o accidentare neplăcută săptămâna trecută. Soția sa, Oana Lis, vine cu noi dezvăluiri despre starea de sănătate a acestuia.
22.07.2023 | 17:01
Ce se intampla cu Viorel Lis Am sunat pe la usi pe la vecini Oana Lis dezvaluiri de ultima ora
Ce se întâmplă cu Viorel Lis. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viorel Lis trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Iar soția sa, Oana Lis continuă să fie alături de el și să îl ajute atât cât poate. Cu atât mai mult după incidentul de săptămâna trecută când fostul edil a căzut dintr-o neatenție.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis spune că de acum ea se descurcă cu toate. Din momentul în care starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat, aceasta a fost obligată să fie mai puternică. Face lucruri pe care nu se gândea că le va face vreodată, iar ce se întâmplă acum e și mai greu.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, aceasta a dezvăluit că nu a primit niciun ajutor atunci când soțul ei a căzut. Deși a mers la fiecare vecin în parte, nimeni nu s-a implicat, iar acest lucru a fost cu totul dezamăgitor pentru ea.

„Eu trebuie să mă descurc cu toate acum, înainte îl aveam pe el care le făcea pe toarte. (…).  Viorel e mai înalt că mine și greu și mai ales atunci când nu mai ai mușchii cum trebuie masa musculară se lasă foarte greu și a căzut într-un moment de neatenție și nu mai puteam să îl mai ridic de jos.

ADVERTISEMENT

Am sunat pe la uși pe la vecini dar nu a vrut să mă ajute nimeni. Cel puțin la țară, unde este bunica mea, comunitatea te ajută. La bloc, e altceva, depinde de oameni, eu și pe un om pe stradă, dacă nu-l cunosc, l-aș ajuta!

Am chemat pompierii ca să mă ajute să îl ridic. L-am tot tras de mâini, de picioare, e foarte complicat dar noi le luăm câteodată în râs, glumim, ce să facem”, a povestit Oana Lis, celor de la ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Lis nu s-a gândit niciodată la internarea la azil

Deși au de traversat o perioadă dificilă, Oana Lis spune că se bucură de fiecare moment petrecut cu Viorel Lis. Cei doi trăiesc fiecare clipă ca fiind ultima, iar vedeta a învățat lucruri importante în ultimii ani de zile.

Dacă până acum se temea că își va pierde soțul, acum, aceasta spune că nimeni nu-i garantează nici ei ziua de mâine. Drept urmare, Oana Lis alege să se bucure de prezent. Nu s-a gândit niciodată să își ducă soțul la azil și spune că nici nu este nevoie.

ADVERTISEMENT

În opinia ei, o persoană are nevoie de iubire și de atenție la un moment dat. De asemenea, pentru ea, grija este esențială. ”Chiar dacă corpul tău îmbătrânește ai aceeași nevoie de iubire, de atenție. Haideți să revenim la omenie, la familie, militez pentru asta”, a fost răspunsul soției lui Viorel Lis, întrebată dacă s-a gândit să îl ducă la un azil pe fostul edil.

ADVERTISEMENT