Life

Ce se întâmplă dacă apeși de două ori pe acest buton de la telefonul tău. Surpriza e totală

Ce se întâmplă dacă apeși de două ori pe acest buton al telefonului tău. Vei parte de o mare surpriză dacă vei încerca.
16.09.2023 | 17:02
Ce se intampla daca apesi de doua ori pe acest buton de la telefonul tau Surpriza e totala
Ce se întâmplă dacă apeși de două ori pe acest buton al telefonului. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Dacă ai un telefon cu Android trebuie neapărat să apeși acest buton de două ori. Vei avea o surpriză totală când vei vedea ce va apărea pe ecranul dispozitivului tău. Informația pe care nu o știu mulți oameni.

De ce să apeși de două ori pe acest buton dacă ai telefon cu Android

Sistemul Android al telefoanelor este actualizat des, astfel încât posesorii să dispună de cât mai multe funcții interesante. Astfel, el devine din ce în ce mai bun, dar ce nu știu foarte mulți oameni este că acesta ascunde numeroase secrete.

ADVERTISEMENT

Pentru device-uri există tot felul de scurtături, combinații de numere care te ajută să tastezi mai repede sau care te fac să-ți asculți propria voce. Totuși, atunci când vine vroba de coduri, acestea nu trebuie folosite înainte de a ști exact ce fac.

Dar un truc pe care puțini oameni îl știu îi poate ajuta pe oameni să nu mai rateze imortalizarea momentelor importante și este util mai ales pentru persoanele care nu se descurcă prea bine cu noua tehnologie.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă ai un telefon cu Android și apeși de două ori butonul de pornire de pe partea laterală a dispozitivului se va deschide automat camera foto, fără prea multe bătăi de cap.

Pe ce telefoane funcționează acest truc

Totuși, pentru a putea accesa aceasta funcție doar cu o apăsare de buton este foarte important să dețineți un telefon cu un sistem de Android mai nou, sau cel puțin să ruleze 6.0 Marshmallow.

ADVERTISEMENT

Totodată, pe majoritatea dispozitivelor Samsung Galaxy, atunci când sunt în standby, poate fi obținut același efect cu apăasarea rapidă a butonului de „Acasă”, scrie a1.ro. 

Pe de altă parte, când vine vorba de telefoanele produse de Motorola, este nevoie să răsuciți telefonul în mână de două ori pentru a putea accesa camera foto mult mai repede decât în mod obișnuit.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, indiferent de marca telefonului deținut, există o metoda de realiza rapid fotografii, astfel încât nu mai trebuie urmat procesul clasic de deblocare al smarphone-ului, accesare a meniului și apoi găsirea funcției foto.

ADVERTISEMENT
Tags: