Life

Ce se întâmplă de 1 mai la Survivor România 2023. Daniel Pavel a făcut anunțul pe care fanii îl așteptau de multă vreme

O nouă ediție Survivor România 2023 are loc luni, 1 mai. Ce noutăți vom vedea? Daniel Pavel a făcut un anunț mult așteptat.
01.05.2023 | 22:16
Ce se intampla de 1 mai la Survivor Romania 2023 Daniel Pavel a facut anuntul pe care fanii il asteptau de multa vreme
Ce se întâmplă de 1 mai la Survivor România 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-05-2023
19:15

Ștefania a câștigat Jocul pentru Recompense la Survivor România

Ștefania a câștigat Jocul pentru Recompense de la Survivor România. Acesta a fost primul joc avansat de la individuale. Fosta gimnastă a intrat ultima oară pe traseu alături de Carmen Grebenișan, iar după o luptă strânsă, a ieșit învingătoare. 

”A fost un meci intens. Astăzi a fost ziua mea. Acuma chiar simt că astea sunt individualele și prefer să fu obosită după acest joc decât să fiu obosită psihic să stau pe bancă că am pierdut puncte. Mă bucur că am intrat de atâtea ori pe traseu. Sunt foarte mândră de mine. Mi-am demonstrat mie că pot”, a spus Ștefania după ce a câștigat Jocul pentru Recompense. 

În ceea ce privește premiul primit, Ștefania a avut dreptul să aleagă trei membri ai tribului care să se bucure de recompensă. Ștefania a ales-o pe Carmen Grebenișan, dar și pe Andrei Krișan. Ultima persoană aleasă de Faimoasă a fost Dan Ursa. 

Toți cei patru concurenți pleacă într-o scurtă excursie cu elicopterul, iar mai apoi se vor bucura de o noapte de lux, cum visau de multă vreme. 

”Voi cei patru vă veți bucura de zborul cu elicopterul. Aveți masă și apoi veniți seara la hotel și vă bucurați de întreg confortul. Ceilalți ați avut ceva similar. Asta este cu mult peste”, a spus Daniel Pavel. 

Survivor România revine cu o nouă ediție de 1 mai. Daniel Pavel vine și cu un anunț așteptat de toți telespectatorii. Despre ce este vorba și ce vom vedea în doar câteva ore la Pro Tv? Competiția devine din ce în ce mai interesantă.

Anunțul făcut de Daniel Pavel la Survivor România

Survivor România continuă și mai este foarte puțin timp până când vom afla cine este marele câștigător. Marea finală Survivor România ar urma să aibă loc la finele lunii mai, iar până atunci, rămâne de văzut cine va rămâne în competiție. 

ADVERTISEMENT

După eliminarea lui Alin Chirilă, apele au devenit mult mai agitate. Mulți încă se întreabă cine reușește să ajungă până în marea finală, având în vedere răsturnările de situație din ultimele săptămâni. Iar în această seară avem parte de reale surprize.

Jocul de Recompense va fi dezbătut în doar câteva ore. Iar Daniel Pavel face și un anunț așteptat de publicul larg. În ediția de luni, 1 mai, de la Survivor România nu vor mai exista echipe, iar concurenții vor juca în mod individual.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre ei ajunge să fie eliminat până când doar unul singur va rămâne. ”Astăzi aflați că echipele nu mai există. Veți juca, pur și simplu, la Individuale. Veți juca în sistem de eliminare până ajunge doar unul”, spune prezentatorul Survivor România.

Dan Ursa, replici acide în ediția de 1 mai

În total, opt concurenți au mai rămas în competiție. Chiar și așa, pentru unii dintre ei, lucrurile devin mai ciudate. După ce Bianca Patrichi a fost eliminată, Ștefania, dar și Carmen Grebenișan s-au văzut într-un mediu nu tocmai plăcut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tribul Taino pare împărțit în două tabere, iar Dan Ursa are un rol esențial. Dovada cea mai clară sunt declarațiile făcute de acesta în timpul unor discuții aprinse. ”Cei care simt tensiuni, poate ar trebui să scoată degetele din priză”, le va spune el colegilor săi.

Cine câștigă Jocul de Recompense în această seară și cum se vor descurca Ștefania și Carmen pe traseu? Vom afla în doar câteva ore. Până atunci însă, cu siguranță telespectatorii vor fi cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Amintim că după plecarea lui Alin Chirilă, o adevărată revoltă a început în mediul online. Nu puțini au fost cei care au spus că vor renunța să mai urmărească show-ul, având în vedere că cel mai bun concurent a ajuns să plece acasă.

ADVERTISEMENT