Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă, de fapt, cu Ișfan la Universitatea Craiova: „Nu merită cei 650.000 de euro”

Sorin Cârțu l-a criticat aspru pe Alexandru Ișfan, fotbalist care nu dă randamentul așteptat la Universitatea Craiova.
29.07.2023 | 10:18
Ce se intampla de fapt cu Isfan la Universitatea Craiova Nu merita cei 650000 de euro
Ce se întâmplă, de fapt, cu Ișfan la Universitatea Craiova: „Nu merită cei 650.000 de euro”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Ișfan a fost pus sub lupă în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Sorin Cârțu a transmis că fostul fotbalist al lui FC Argeș nu își merită cei 650 de mii de euro.

Alexandru Ișfan, criticat: „Mă dezamăgește”

Alexandru Ișfan joacă la Universitatea Craiova din ianuarie 2023. Oltenii au plătit în schimbul său 650 de mii de euro pentru transferul său de la FC Argeș. Sorin Cârțu e dezamăgit însă de fotbalistul care în 17 partide n-a reușit să dea decât o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

„Și pe mine mă dezamăgește. Are niște calități. Ieri până prin minutul 20, chiar vorbeam și cu Silvică și cu Săndoi, nu mi-a displăcut. El stătea într-o tușă. Când Mitirță centrează, du-te măcar pe bara a doua, să fii acolo, să primești centrarea. Păi dacă tu stai pe 16 metri, când Doamne iartă-mă o să dai gol? Nu își merită banii.

El trebuie să înțeleagă treaba asta. Să își facă o analiză și să se zbată ca să iasă din problema asta. Mai mult antrenament individual în așa fel încât să acopere prestațiile lui de până acum.

ADVERTISEMENT

Păcat că are fizicul ăla frumos. Du-te bă băiatul în careu să dai cu capul. Când unul e pe stânga tu trebuie să fii acolo la colțul lui 6 metri, dacă nu prima bară sau a doua bară. Mereu să ataci fundașul central stânga. Să sari cu el la cap, să produci, să te duci în spatele atacantului central pe centrările care vin.

Pentru România 650 de mii sunt foarte mulți bani. La el s-au văzut niște calități. S-a considerat că jucând într-o echipă mai bună decât Mioveni sau FC Argeș o să fie și mai bun, dar el nu face nimic în sensul ăsta”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ișfan, dezamăgitor și la Euro U21 2023

În acest moment, Alexandru Ișfan este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700 de mii de euro. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a fost extrem de criticat și pentru evoluția de la Campionatul European U21, acolo unde Emil Săndoi l-a folosit meci de meci.

Ișfan are forță în duelurile directe și are și viteză, față de alți jucători. Cât a jucat la noi, Ișfan a avut constant o evoluție bună și-a câștigat duelurile. Nu cred că a fost o alegere proastă, pentru că a demonstrat că poate să aibă câștig de cauză cu alți adversari.

ADVERTISEMENT

Poate n-am fost inspirat, dar soluțiile pe care le-am avut la dispoziție n-au fost foarte numeroase. Am avut cred că vreo 10 zece jucători, speram să pot să-i mut pe posturi”, a spus Săndoi după turneul final.

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță și e LIVE și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe www.fanatik.ro. Fanii emisiunii pot să revadă cele mai bune momente în premieră de la ora 17:30 pe pagina de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik. Nu ratați nicio emisiune, pentru că exclusivitățile sunt la FANATIK SUPERLIGA!

Ce se întâmplă, de fapt, cu Ișfan la Universitatea Craiova: „Nu merită cei 650.000 de euro”

ADVERTISEMENT