Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alexandru Ișfan, ironizat la maxim după eșecul Universității Craiova cu Farul: „E străin de fotbal!”. Video Exclusiv

Alexandru Ișfan, fotbalistul transferat de Universitatea Craiova de la Argeș în această iarnă, a fost ironizat după înfrângerea oltenilor împotriva Farului.
07.02.2023 | 18:53
Alexandru Isfan ironizat la maxim dupa esecul Universitatii Craiova cu Farul E strain de fotbal Video Exclusiv
Alexandru Ișfan a fost ironizat după eșecul Universității Craiova cu Farul. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut al doilea meci din ultimele trei, însă jocul arătat de echipa lui Eugean Neagoe este mult sub nivelul dorit. La ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a fost analizat jocul și lotul echipei din Bănie, iar Alexandru Ișfan, care nu a marcat până acum în tricoul oltenilor, a fost ironizat la maxim.

Robert Niță a caracterizat-o pe Universitatea Craiova după eșecul cu Farul: „O echipă care nu își găsește ritmul”

Universitatea Craiova a pierdut în derby-ul cu Farul scor, 2-1 și i-a permis echipei antrenate de Gică Hagi să revină pe locul 1 în SuperLiga, după pasul greșit făcut de CFR Cluj în partida cu FCSB. Robert Niță a analizat jocul echipei și prestația fotbaliștilor olteni, care au fost foarte dezamăgiți la finalul partidei de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„O echipă care nu își găsește ritmul și constanța indiferent de cine este antrenată. Craiova aseară, cel puțin în prima repriză, pare ca o echipă care s-a strâns undeva din curtea școlii. ‘Hai mă să mergem la Constanța să jucăm cu Farul’.

Nimic, la un moment dat se chinuiau săracii, și prima repriză au avut și vântul în favoarea lor, să ajungă cu mingea pe la 30 de metri. Tot încercau să aibă mingea să aibă o construcție posesivă. Nimic. 

ADVERTISEMENT

E adevărat și este lăudat ceea ce încearcă să implementeze și îi iese Gică Hagi cu pressingul destul de sus, în treimea adversă unde lasă mingea să ajungă de la portar în părțile laterale și acolo unu contra unu presează cu mișcare foarte bună de translație în zona unde se joacă mingea”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Jucătorii Universității Craiova, depășiți de „o echipă de copii”

„Dar te aștepți la jucătorii Craiovei să aibă posibilitățile tehnico-tactice să iasă dintr-un pressing avansat. Până la urmă întâlnesc o echipă foarte bine instruită, dar o echipă de copii în majoritate.

ADVERTISEMENT

Nici din punct de vedere al agresivității ei nu sunt la un nivel bun aseară, culminând cu atacurile celor doi fundași centrali care nu știu dacă fac cinci faulturi tot meciul. Să nu mai spun de dueluri câștigate că aici au niște cifre groaznice.

O echipă care se chinuie să propună ceva că de ieșit nu prea le iese nimic. Și golul lui Nistor, care i-a readus în joc, vine după un contact cu Crețu”, a mai spus Robert Niță despre jucătorii aflați sub comanda lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ișfan, ironizat după eșecul Universității Craiova în derby-ul cu Farul: „Este străin de echipă”

Cristi Coste, jurnalistul FANATIK, invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a analizat lotul pe care Eugean Neagoe îl are la dispoziție la Universitatea Craiova și a concluzionat faptul că oltenii nu pot da randament maxim.

I-a păcălit meciul cu Hermannstadt. Pentru că au jucat vreo 20 de minute. Suficiență multă și dacă-i luăm punct cu punct. Portar, nu. (n.r. Arlauskis) A fost unul dintre cei mai buni portari pentru că a avut și o altă vârstă, alte reflexe și o altă apărare în față. Contează foarte mult ce apărare avea la CFR Cluj și ce apărare are la Universitatea Craiova. 

Martic, în dreapta, nu mai e Martic, e un jucător care a terminat-o cu fotbalul. Fundașii centrali cu probleme. Vătăjelu, zi proastă. Se vede că lipsește Bancu. La mijloc, Crețu care era punctul important, doar încearcă. Nistor are 10 minute pe meci, nu mai mult. Ișfan este străin de echipă în momentul ăsta”, a analizat Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ulterior, Robert Niță a intervenit în discuție și l-a ironizat pe Alexandru Ișfan, care a ajuns în iarnă de la FC Argeș la Universitatea Craiova, pentru 650.000 de euro și 25% dintr-un viitor transfer, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. „Nu vorbim de calități vorbim de ultimele lui 10 meciuri.

Ultimele șapte-opt meciuri la Pitești a jucat doar pentru că se gândeau că îl vor vinde. Și l-au vândut! Hai să ne uităm pe cifre. E o perspectivă, de-aia s-au plătit niște bani. El d-aia și joacă. Miculescu are ghinionul că joacă Cordea. Și joacă foarte bine. La Ișfan nu joacă nimeni. Ișfan nu are presiunea concurenței”, a precizat Robert Niță.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT