Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se va întâmpla la vară dacă „antrenorul” Gigi Becali ia titlul cu FCSB. „Mergem la palat, diplomă cu ramă aurită. Patroane, ești cel mai tare antrenor!” Video exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici îi face o promisiune memorabilă lui Gigi Becali, în cazul în care FCSB va câștiga titlul în acest sezon.
06.12.2022 | 13:00
Ce se va intampla la vara daca antrenorul Gigi Becali ia titlul cu FCSB Mergem la palat diploma cu rama aurita Patroane esti cel mai tare antrenor Video exclusiv
Horia Ivanovici, promisiune specială pentru Gigi Becali dacă FCSB ia titlul în SuperLiga. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a fost extrem de dur față de tot ceea ce se întâmplă la FCSB. L-a criticat aspru pe Gigi Becali pentru modul în care se implică la echipă și îi pune pe antrenori în situații penibile. Conferința de presă a lui Leo Strizu înainte de meciul cu Mioveni este doar un alt exemplu elocvent.

Horia Ivanovici, surpriză pentru Gigi Becali dacă FCSB ia titlul în SuperLiga: “Mergem la palat, diplomă cu ramă aurită. Patroane, ești cel mai tare antrenor!”

Pe de altă parte, Horia Ivanovici ia în calcul și o variantă surpriză. FCSB să refacă diferența de puncte față de primele clasate, Farul și CFR Cluj, și să câștige titlul în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a promis că îl va desemna personal pe Gigi Becali drept antrenorul anului în România dacă ia titlul în SuperLiga. Va merge la palat pentru a-i oferi o diplomă care să-i ateste supremația.

“Dacă ia Gigi Becali campionatul, mă duc frumos: ‘Patroane, cum îți place ție să ți se zică’. Vin frumos la palat cu o diplomă aurită cu ramă aurită.

ADVERTISEMENT

Cel mai valoros antrenor din fotbalul românesc. Bine, o să înnebunească Dan Petrescu, dar nu mai contează. Îi facem festivitate lui Gigi, frumos, de la FANATIK. Vorbim și la Federație să îi dea licența”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Ilie are încredere că FCSB se poate bate, cu șanse reale, pentru titlu în SuperLiga: “Au un lot foarte bun de jucători”

Deși diferența este foarte mare în acest moment, Adi Ilie este convins că echipa lui Gigi Becali va intra în lupta la titlu în SuperLiga. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, “Cobra” a explicat de ce ar fi tentat să parieze pe FCSB la titlu.

ADVERTISEMENT

“Eu zic că FCSB o să se bată la titlu. Aș paria pe ei, au un lot foarte bun de jucători. Chiar dacă Gigi face echipa, acei jucători pot să prindă o jumătate de an sau un an foarte bun și o să câștige campionatul.

Câte puncte sunt diferență? Nu sunt foarte multe, se și intră în play-off, se înjumătățesc. Eu m-aș bucura să îl ia, să vedem ce mai spuneți după”, a explicat Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a insistat pe această idee și a explicat că nu vede niciun motiv pentru care Gigi Becali să nu fie numit antrenorul anului dacă FCSB ia titlul. La FANATIK SUPERLIGA a urmat un dialog savuros.

Horia Ivanovici: Acum serios, cui dai titlul de antrenorul anului dacă ia FCSB campionatul? Lui Gigi?

Adrian Ilie: Nu are carnet!

Robert Niță: “I-l dai mascat”.

Ioan Andone: Nu poți să dai nici lui Pintilii…

Horia Ivanovici: “Lui Gigi îi dai, faci o excepție și îi dai lui?”

Andrei Vochin: Dar de ce să nu ia Strizu, ce aveți cu el? E antrenor cu licență”.

 

ADVERTISEMENT