Life

Ce și-a dorit Aurelian Preda înainte să moară. Fiica acestuia a făcut dezvăluiri dureroase: ”Nu m-a lăsat”

Ce și-a dorit Aurelian Preda înainte să moare? Fiica acestuia, Anamaria Preda, scoate la suprafață niște dezvăluiri dureroase.
05.11.2023 | 09:30
Ce sia dorit Aurelian Preda inainte sa moara Fiica acestuia a facut dezvaluiri dureroase Nu ma lasat
Ce și-a dorit Aurelian Preda înainte să moară. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurelian Preda a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. Acesta avea însă să se stingă din viață mult prea devreme, la vârsta de doar 46 de ani.

Ce și-a dorit Aurelian Preda înainte să moară

Au trecut 7 ani de când Aurelian Preda s-a stins din viață. Interpretul de muzică populară a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă. Iar fiica acestuia, Anamaria Preda, recunoaște că pierderea e încă dificil de digerat.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, aceasta a vorbit despre dorința tatălui său, dar și despre ultimii ani fără el. Se pare că înainte să moară, artistul i-a spus fiicei sale cea mai mare dorință pe care o are.

Aurelian Preda voia ca fiica sa să cânte tot ceea ce își dorește, doar dacă vrea acest lucru. Pe de altă parte, aceasta are în plan să ducă numele tatălui său mai departe, chiar dacă planul ar fi fost altul.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îi duc numele tatălui meu mai departe. Tata își dorea foarte mult ca eu să cânt ce vreau, dacă vreau. Voiam să fac liceul de muzică de la noi din București. Tata nu m-a lăsat. Eu după ore, fugeam și stăteam cu copiii de acolo, mai furam de acolo ceva.”, a declarat Anamaria Preda, pentru wowbiz.ro.

Fiica artistului, dezvăluiri dureroase

Totodată, aceasta a vorbit și despre anii care au trecut. Menționăm faptul că în luna septembrie a fost organizată pomana de șapte ani a lui Aurelian Preda, iar fiica ei a fost implicată direct.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut ani buni de la moartea tatălui său, Anamaria Preda spune că tragedia parcă a avut loc în urmă cu o săptămână. Totul se simte la fel de intens, dar și dureros.

Îi simte lipsa celebrului interpret de muzică populară. De asemenea, își amintește fiecare de detaliu în parte, inclusiv momentul decesului. Și chiar dacă nu ar fi tatăl său biologic, Anamaria Preda spune că între cei doi a existat o legătură strânsă.

ADVERTISEMENT

„Chiar în septembrie am avut pomana de șapte ani a tatălui meu. Pe lângă faptul că a trecut timpul atât de repede, parcă toate s-au întâmplat atât de recent, încât țin minte cum s-a întâmplat totul detaliu cu detaliu, inclusiv momentul decesului, ultimele momente alături de el.

Parcă nu s-a întâmplat acum 7 ani, ci acum o săptămână. Cu cât trece timpul, cu atât mi se face mai dor, pentru că greutățile vieții cresc. Lucrurile sunt incerte și acum pentru mine, dacă sunt sau nu fiica lui biologică. Mama spune că tatăl meu nu ar fi tatăl biologic, eu cred că e în sinea mea”, a mai dezvăluit fiica regretatului interpret de muzică populară.

ADVERTISEMENT