Life

Ce șoc a trăit o femeie! A luat de milă un câine în casă, dar animalul era, de fapt, altceva. „Mânca două găleți pe zi”

Șocul trăit de o femeie din China. A crezut că a crescut un câine, pe care l-a luat de milă, acasă, de pe stradă, dar de fapt era un animal sălbatic.
15.12.2022 | 16:32
Ce soc a trait o femeie A luat de mila un caine in casa dar animalul era de fapt altceva Manca doua galeti pe zi
Femeia a crezut că îngrijește un Mastiff Tibetan. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

O femeie din Yunnan, China a trecut printr-o experiență foarte neplăcută, după ce a constatat că a crescut, în casă, un animal sălbatic și nu un câine.

Șocul trăit de o femeie din China. A crezut că a crescut un câine, dar era un animal sălbatic

Totul a fost posibil după ce Su Yun mergea pe stradă, iar în cale i-a apărut un animal care semăna cu un câine din rasa mastiff tibetan. I s-a făcut milă și l-a luat acasă, pentru a-l îngriji.

ADVERTISEMENT

Vreme de doi a crescut Su Yun ”câinele” și se mira când îl vedea tot mai blănos și cum mănâncă, căci făcea asta în cantități foarte mari.

”Mânca o cutie cu fructe și două găleți de tăiței în fiecare zi. Cu cât creștea mai mult, cu atât semăna mai mult cu un urs. Mi-e puțin frică de urși”, a declarat Yun pentru jurnaliștii chinezi, relatează nine.com

ADVERTISEMENT

Femeia a crescut timp de doi ani un urs pe cale de dispariție și foarte căutat pe piața neagră din China

La un moment dat, Su Yun a realizat că ceva nu este în regulă și a alertat autoritățile. Acestea s-au deplasat la fața locului și au descoperit că femeia nu deținea un animal din rasa canină ci un urs negru asiatic pe cale de dispariție.

Totodată, autoritățile s-au temut când au văzut ursul, iar pentru a evita orice pericol l-au sedat pentru a-l transporta. Mai exact, ursul este din tipologia celor ”thibetanus”.

ADVERTISEMENT

Animalul sălbatic a fost dus într-un loc potrivit pentru el, la Yunnan Wildlife Rescue Center. Oficialii au mai transmis și că este sănătos, chiar dacă nu a conviețuit într-un mediu propice.

Nu este pentru prima oară când în provinica Yunnan oamenii confundă animalele sălbatice cu unele domestice. În martie, un bărbat a crezut că a găsit, în pădure, un câine fără stăpân și l-a luat acasă. Mai târziu, și-a dat seama că a făcut o greșeală imensă, căci era tot un urs.

ADVERTISEMENT

Urșii thibetanus sunt o specie foarte rară în ultimul timp, iar pe piața neagră din China pot aduce comercianților sume formidabile. Asta datorită faptului că bila acestor animale conține o substanță chimică utilă în tratarea unor boli grave, precum cele hepatice, în medicina tradițională chineză.

ADVERTISEMENT
Tags: